Dragostea in alb si negru episoadele 52,53,54 (rezumat)

0 2,748

Cuneyit merge cu oamenii săi la casa de pe plajă să îi ucidă pe Ferhat și pe Asli.
Mai devreme în acea zi, Azad a pus un microfon în casa lui Namik și a aflat de planul lui Cuneyit. O trimite pe Ayhan să meargă să îi salveze. Ea îi împușcă pe oamenii lui Cuneyit și îi ia de acolo, fără ca Ferhat și Asli să știe.
Cuneyit trebuie să găsească altă soluție pentru a scăpa de Asli, altfel Namik îl va pedepsi pentru că a dat greș din nou.

Când Ferhat se întoarce acasă, Handan îl întâmpină cu vestea că Abidin și Gulsum s-au căsătorit. Ferhat îl cheamă deoparte pe Abidin și îl întreabă dacă a fost cineva alături de ei la nuntă apoi îi mulțumește că o ajută pe Gulsum.
Azad îi spune lui Yeter că și el a locuit în Bolu și în tinerețe era îndrăgostit de ea. La insistențele lui, ea rămâne să locuiască la el pentru o vreme.
Ayhan se întreabă dacă a fost ceva între ei și dacă familia lui Ferhat are vreo legătură cu moartea mamei ei.

Asli merge cu Suna și Ozgur în parc. Când Suna merge la baie, omul lui Cuneyit îl răpește pe Ozgur. Asli observă și fuge să îl salveze și este răpită și ea.
Ferhat ajunge acolo chiar atunci, vede scena și îi urmărește dar le pierde urma.
După aceea merge la Yigit, îi este alături și îi promite că îi vor găsi. Se crede că un dușman de-al lui Yigit i-a răpit iar Ferhat îi cere ajutorul lui Azad.

Cuneyit îl sună pe Namik și îi spune ce a făcut. Planul lui este să ceară o sumă mare de bani pentru Ozgur și să îl pună pe Yigit în situația de a fi nevoit să apeleze la Namik, ca să îi rămână dator și să renunțe la investigații. Namik este mulțumit de ideea lui.
Cuneyit o eliberează pe Asli ca să îi transmită lui Yigit suma de bani pe care trebuie să o plătească.
Întâi Yeter îl imploră pe Namik să îl ajute pe Yigit. Namik îi spune că acceptă dar are câteva condiții pentru ea.
După aceea Ferhat îl sună și îi spune și el situația. Namik îi zice să îl ducă pe Yigit la el să discute între patru ochi. Îl umilește pe Yigit pentru că a ajuns să aibă nevoie de el iar Yigit își calcă pe orgoliu și îi sărută mâna. După aceea Namik îi spune să plece acasă, că se va ocupa el de restul.

Cem află adresa depozitului unde este ținut Ozgur. El, Ferhat, Yigit și Asli merg acolo. Namik merge și el cu banii.
Între timp, Cuneyit este trădat de oamenii lui. Tipii îl lovesc și îl lasă inconștient într-o cameră din spate iar când Namik sosește, îl amenință cu arma și iau valiza cu bani, astfel Namik chiar plătește pentru eliberarea lui Ozgur.
Când Namik iese afară cu copilul, sunt întâmpinați de Yigit și de ceilalți. Cem pornește în căutarea tipilor și îl găsește pe Cuneyit. Cuneyit îl împușcă pe Cem ca să nu se afle că el a fost în spatele planului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.