Dragostea in alb si negru episoadele 58,59,60 (rezumat)

0 2,707

Asli visează că Cem este supărat pe ea pentru că s-a schimbat. Când se trezește, Asli se gândește la cât de mult s-a schimbat de când l-a cunoscut pe Ferhat.
Cuneyt își trimite oamenii la hotelul unde sunt Aslı și Ferhat ca să îi ucidă însă cei doi sunt avertizați de recepționer și scapă cu bine.
Ferhat îi împușcă pe câțiva dintre ei și împreună cu Asli îi urmărește pe ceilalți însă le pierde urma.
Asli nu se mai recunoaște pe ea însăși fiindcă s-a obișnuit atât de mult cu astfel de situații încât nu s-a mai temut în timpul conflictului și l-a ajutat pe Ferhat să își pregătească arma, fără să ezite.

Cuneyt a trimis oameni să tragă focuri de armă și asupra casei lui Namik, doar pentru a-i speria. Abidin și Mutul sunt împușcați dar scapă cu răni ușoare.
Ferhat îl întreabă pe Namik cine ar putea să fie în spatele atacului. Namik insistă că trebuie să fie uniți, să găsească împreună dușmanul și să lupte împotriva lui. Îl bulversează când îi spune că sigur Asli îi învinuiește pe ei pentru moartea lui Cem.

Yigit vrea să îi spună lui Ferhat că este fiul lui Namik dar întâi îi cere părerea lui Asli iar ea insistă să nu îi spună.
După aceea Yigit îi cheamă pe Namik și pe Ferhat sub pretext că trebuie să vorbească în legătură cu atacul. Discută cu fiecare separat.
Pentru prima dată după mulți ani, îi spune frate lui Ferhat, povestesc ca frații și depănă amintiri din copilărie.
Și față de Yeter, Yigit își schimbă atitudinea fiindcă după discuția cu ea a înțeles că a fost nevoită să se mute la Namik.

Azad îl găsește pe tipul angajat de Ayhan să o denunțe pe Yeter, îl bate și îl pune să își schimbe declarația, să zică că cineva l-a plătit ca să mintă.
Yeter este eliberată. Începe să aibă încredere în Azad și acceptă invitația lui la restaurant.
După aceea vorbesc amândoi cu medicul lui Idil și află că Idil nu a pierdut sarcina ci a făcut avort.

Ferhat și Abidin fac cercetări și află că Cuneyt a aranjat atacul asupra lor.
Între timp Yigit îi spune lui Asli că Sahin și fratele ei au fost împușcați cu aceeași armă. Asli își dă seama că Cuneyt l-a împușcat pe Cem și fără să clipească, îl împușcă pe Cuneyt.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.