Dragoste in alb si negru episoadele 64,65,66 (rezumat)

0 3,278

Ferhat îi spune lui Asli că vrea să divorțeze.
După aceea Asli pleacă de la hotel și vrea să se întoarcă acasă. Ferhat o urmează cu mașina. Pe drum Asli face accident iar el o duce la spital. Scapă cu bine, cu câteva răni ușoare.
La spital află că este însărcinată. Ferhat îi spune că speră că nu este prea târziu pentru a face avort. Asli îi răspunde că sigur nu e târziu și că va face avort.
După aceea Ferhat o duce acasă la el până vor divorța. Asli nu vrea să meargă dar el nu îi dă de ales.
Pe drum Asli îi spune că nu își dorește să aibă un copil cu el pentru că nu ar fi un tată bun. De fapt ea este rănită pentru că i-a spus că vrea să divorțeze și să facă avort. Și-ar fi dorit ca el să se schimbe și să aibă o viață fericită împreună, lipsită de pericole.
Ferhat a propus să divorțeze fiindcă ea a pierdut multe de când este cu el și s-a schimbat atât de mult încât a putut să îl împuște pe Cuneyt fără să ezite. A atras-o în partea lui întunecată și știe că ea nu va fi fericită cu o astfel de viață.
I-a spus să nu păstreze copilul pentru că nici el nu crede că ar fi un tată bun.

Idil o urmărește pe Yeter când merge acasă la Azad și vede din stradă când el o sărută pe obraz. Se interesează cine este Azad și îi spune lui Handan că este iubitul ei.
Namik și Idil se căsătoresc. La supărare, Yeter îi zice lui Namik că Idil a făcut avort. Namık se enervează foarte tare și o amenință pe İdil.

O tânără apare acasă la familia Emirhan și spune că este nepoata lui Asli.
Cuneyt îi spune lui Azad că Namik are un laptop în care sunt toate secretele lui. Azad îi zice că îl va lăsa cu viață dacă îi aduce laptopul.
Cuneyt îi cere lui Gulsum să îl ajute să intre în casa lui Namik fără să fie prins.

Este ziua de naștere a lui Ozgur iar Asli și Ferhat merg împreună la petrecerea lui.
Ferhat merge cu Ozgur la magazin să își aleagă un cadou. După timpul petrecut cu el, se convinge că va fi un tată bun și se răzgândește în privința avortului.
Când se întorc, află că Asli a plecat fără să spună nimic. Își dă seama că are programare la medic pentru avort și pleacă imediat după ea ca să o oprească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.