Dragoste in alb si negru episoadele 67,68,69 (rezumat)

0 3,130

Asli merge să facă avort dar apoi se răzgândește și decide să păstreze copilul. Ferhat merge la clinică să o oprească însă ea îi spune că a ajuns prea târziu. După aceea, ea se întoarce acasă la ea.
Când Ferhat ajunge acasă, o găsește pe nepoata ei Julide în dormitorul lor, ieșind din duș. Nu îi place atitudinea ei și își dă seama că le va crea probleme.
Fiindcă Asli nu mai locuiește acolo, o duce acasă la ea.
Julide îi spune mătușii sale povestea mamei și bunicii ei și că ele i-au trimis scrisori lui Cem dar el nu a vrut să le vadă și le-a împiedicat să o contacteze pe ea. Asli este șocată și nu înțelege de ce ar fi făcut Cem așa ceva.
Julide îi spune că a vrut doar să o cunoască și că se va întoarce curând acasă dar Asli insistă să rămână la ea.
Planul lui Julide este să o răzbune pe mama ei. L-a ucis pe Cem fiindcă pe el îl învinuia pentru suferințele ei dar și pe Asli vrea să o facă să plătească.

Gulsum îl ajută pe Cuneyt să intre în casă fără să fie văzut.
Idil îl prinde în biroul lui Namik dar nu îl dă de gol fiindcă vrea să se răzbune pe Namik pentru felul cum o tratează. Îi spune lui Cuneyt parola laptopului apoi îl ajută să plece neobservat. Îi zice să o țină la curent cu tot ce va face împotriva lui Namik.
Cuneyt îi duce lui Azad informațiile din laptopul lui Namik. Azad vrea să îl ucidă după ce le obține dar se răzgândește când Cuneyt îi spune că Idil i-a propus o alianță și îi va da informații despre tot ce se petrece în casa lui Namik.
Gulsum cedează emoțional după întâlnirea cu Cuneyt. Îi spune lui Abidin că el îi face cel mai mult rău prin faptul că este atât de bun cu ea și că dacă ar ști ce a făcut, nici nu ar mai putea să o privească. Atunci Abidin îi zice că o iubește și că știe că Cuneyt este tatăl copilului ei.

Asli și Ferhat se întâlnesc și semnează actele de divorț.
Julide se rănește singură apoi o sună pe Asli și îi spune că fostul ei iubit a găsit-o și a rănit-o. Ferhat și Asli o duc la spital apoi Ferhat insistă să stea amândouă acasă la el până se reface Julide.

Namik îi spune lui Ferhat de o afacere profitabilă dar foarte riscantă. Ferhat este foarte supărat că i-a pierdut pe Asli și pe copil și acceptă să se implice în ciuda riscurilor.
Yigit se ocupă de cazul acesta fără să știe că ei sunt implicați.
Seara, Ferhat merge să facă tranzacția. Abidin nu știe nimic despre asta dar înțelege că merge într-un loc primejdios și îi spune lui Asli.
Asli îl sună pe Ferhat dar el nu îi răspunde.
Yigit află că Ferhat este implicat în afacere și îl urmărește și îl oprește din drum. Insistă să nu meargă pentru că ori va fi arestat, ori va fi ucis însă orice îi spune, nu îl poate convinge așa că îl împușcă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.