Dragostea in alb si negru episoadele 85,86,87 (rezumat) Ferhat in pragul confruntarii celui mai important secret al vietii sale

0 4,428

Asli l-a eliberat pe Yusuf ca să nu vorbească cu Ferhat. Ferhat a aflat de la Vildan și îl prinde când pleacă dar Yusuf îi spune doar să o întrebe pe doctoriță pentru că ea știe totul și pleacă.
Asli și-a făcut bagajele și pleacă cu Julide la casa pe care a închiriat-o. Ferhat o întreabă dacă îi ascunde ceva și fiindcă ea îi spune nu, el îi zice să plece. Asli se supără că nu i-a spus să rămână.
Ferhat vorbește cu unchiul său și îi cere să îi spună tot ce îi ascunde despre trecut. Namik îi zice că nu îi ascunde nimic însă el nu îl crede.

Gulsum îl face pe Cuneyt să mărturisească faptul că el l-a împușcat pe Cem și îl înregistrează. Abidin îi dă înregistrarea lui Ferhat iar el i-o va da lui Yigit.

Două săptămâni mai târziu, Hulya și Mutul se căsătoresc.
Asli și Ferhat sunt martorii lor.
La nuntă, Ferhat îi spune lui Asli că nu i-a zis să rămână fiindcă l-a trădat și l-a mințit. Asli îi spune că tot ce a făcut a fost pentru a-l proteja pe el apoi îi spune că vor avea un fiu.
Oamenii lui Namık l-au ucis pe Yusuf. Serkan merge acasă la familia Emirhan ca să îl ucidă pe Ferhat și să își răzbune tatăl. Reușește să intre în casă dar nu se poate apropia de Ferhat din cauza mulțimii.
O atacă pe Asli care este pe punctul de a pleca de la nuntă și o înjunghie în abdomen. Ferhat o duce la spital. Asli scapă cu bine și se întoarce din nou acasă la Ferhat până se va recupera. Ferhat îi reproșează că s-a pus în primejdie și puteau să își piardă fiul.
Yigit îl vede pe Serkan fugind și îl prinde și îl ascunde acasă la el.

Asli îi spune lui Yeter să îi zică lui Ferhat că Namik este tatăl lui fiindcă din cauza acestui secret, ea este nevoită să îl mintă mereu iar acum nu mai are încredere în ea și s-au despărțit.
Namik anunță familia că a decis să îi lase casa lui Yeter. După aceea îi spune lui Yeter că ea o merită cel mai mult pentru sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Îi zice că are multe regrete și că vrea să își îndrepte greșelile. Yeter îi zice că este prea târziu și că ea a ales să uite și să renunțe. Îl atenționează că Asli îi va zice curând lui Ferhat tot adevărul.
Asli o aude pe Vildan spunându-i lui Julide că singurul obstacol dintre ea și Ferhat este copilul ei.

Yigit îl amenință pe Serkan că îl va da pe mâna lui Ferhat dacă bunica lui nu va mărturisi adevărul. Atunci femeia spune poliției că Namik l-a angajat pe soțul ei să îl împuște pe Necdet. Namik este arestat dar în drum spre secția de poliție, mașina în care se află face accident și el evadează.
Ferhat îi cere lui Yigit să îl ajute să-l găsească pe Serkan. Când își dă seama că Serkan este în magazia lui, merge să îl ucidă.
Crezând că Namik este în arest și acum Ferhat nu mai poate să îi facă nimic, Yigit îi zice lui Ferhat că Namik l-a ucis pe Necdet.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.