Dragostea in alb si negru episoadele 88,89,90 (rezumat) Ferhat afla ca Namik este tatal lui

5,495

În episodul anterior, Namik a fost arestat după ce datorită lui Yigit s-a aflat că el l-a angajat pe tipul care l-a ucis pe Necdet. Namik a evadat iar poliția îl întreabă pe Ferhat dacă știe unde se ascunde.
Când Ferhat este eliberat, se întâlnește cu oamenii cu care Namik face afaceri și le cere să-l informeze dacă află unde este.

Procurorul Oguz care se ocupă de caz, merge să vorbească cu familia lui Namik. El se așteaptă ca Ferhat să îl caute pe Namik și îi cere lui Asli să-i dea informații despre tot ce face Ferhat pentru a-l găsi dar ea refuză.
Procurorul vrea să vorbească și cu Idil, soția lui Namik. Investigația absenței lui Idil o îngrijorează pe Julide.

Gulsum observă că Yeter nu este surprinsă deloc și bănuiește că a știut în toți acești ani.
Când Ferhat merge acasă, Gulsum îl învinuiește că a fost mâna dreaptă a omului care le-a ucis tatăl și că în loc să facă ca Yigit, să se îndepărteze de Namik și să lupte împotriva lui atunci când a văzut ce fel de om este, a devenit ca el.
Abidin încearcă să o calmeze, dar nu reușește. Gulsum își ia copilul și merge la Yigit dar el o convinge să se întoarcă acasă. Julide a auzit-o pe Yeter vorbind la telefon cu Namik când el a sunat-o să își ia rămas bun și îi spune lui Gulsum.
Gulsum o ia la întrebări pe Yeter dar ea nu recunoaște.

Asli îi spune lui Ferhat că l-a ajutat pe Yusuf să fugă doar pentru a-l proteja pe el. Ferhat îi spune că nu mai are încredere în ea dar în cele din urmă se împacă. Asli îl roagă să nu meargă după Namik.
Tipul la care a apelat Namik pentru a-l ajuta să fugă în străinătate, îi trimite un mesaj lui Ferhat cu locul și timpul plecării lui.
Seara, după ce Ferhat adoarme, Asli se uită în telefonul lui și citește mesajul.
Următoarea zi, procurorul merge la ea la spital și încearcă să o convingă din nou să îi spună dacă Ferhat este pe urmele lui Namik dar Asli nu îi zice de mesaj fiindcă nu vrea să îi trădeze încrederea lui Ferhat. Procurorul îi dă totuși un telefon de pe care să îl sune fără să știe Ferhat, dacă se răzgândește.

Seara, Ferhat o duce pe Asli la cabana de piatră. Gătesc împreună și petrec un timp frumos apoi când ea merge la baie, Ferhat pleacă și o închide în casă. I-a luat și telefonul și îi lasă un bilet în care își cere scuze și îi spune că a fost nevoit să facă asta, ca să nu meargă după el.
Asli are telefonul pe care i l-a lăsat Oguz și îl sună pe el și îi spune locul de unde Namik va fugi.
Când Ferhat ajunge acolo, ajung și Oguz cu poliția, dar Namik scapă. Oguz îi spune că Asli l-a anunțat. Ferhat se întoarce la ea foarte supărat și îi reproșează că l-a trădat. Asli îl întreabă dacă și-a găsit liniștea atunci când l-a ucis pe tipul care l-a împușcat pe tatăl lui. Ferhat pleacă și se gândește toată noaptea la vorbele ei și la Necdet și decide să renunțe la răzbunare.
Dimineața când Asli se întoarce acasă, toată familia este în curte. Ferhat face grătar și iau masa împreună.
Gulsum o întâmpină și îi spune că Ferhat și-a cerut scuze de la ea apoi i-a promis că vor începe o viață nouă cu toții.
Ferhat îi mulțumește lui Asli că i-a reamintit că el este fiul lui Necdet.
Namik îi trimite un mesaj lui Ferhat și îl cheamă în pădurea din apropierea casei iar acolo îi spune că el este tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.