Dragostea în alb și negru episoadele 91,92,93 (rezumat)

3,192

Ferhat a aflat că este fiul lui Namik.
Este atât de dărâmat încât nu poate vorbi nici cu Yigit și Asli, care au știut, nici cu Yeter și pleacă pentru a fi departe de toți.
Procurorul merge la familia Emirhan și le spune că Idil este dispărută.
Hulya bănuiește că Julide i-a făcut ceva și o privește cu suspiciune. Atunci Julide o amenință iar Asli aude cearta lor și îi spune nepoatei sale să se mute în casa pe care a închiriat-o fiindcă s-a săturat de problemele cauzate de ea.
Jülide îl sună pe Cuneyt când se întoarce acasă iar el merge la ea și îi spune că o va ajuta dacă va avea probleme în legătură cu dispariția lui Idil dar și să se răzbune pe Asli.
Jülide îi mărturisește că ea l-a ucis pe Cem în spital.

Ferhat merge mai întâi la mormântul lui Necdet. Asli își caută soțul și îl găsește. Îi spune că Yeter a rugat-o să nu îi zică fiindcă se temea că îl va ucide pe Namik dar și pentru că și-ar fi pierdut copilăria.
Ferhat îi spune să renunțe la el pentru că e pierdut și nu va putea să fie alături de ea fiindcă s-ar pierde amândoi.
Asli îl urmează în continuare. Pe drum, ea se oprește să ajute doi tineri cărora li s-a defectat mașina. Ferhat care este cu motocicleta, observă că s-a oprit la ei și merge și el acolo fiindcă nu vrea să o lase singură cu niște străini. Cuplul le spune că au fugit de acasă pentru că familia fetei nu le permite să se căsătorească.
Asli îl convinge pe Ferhat să îi ajute și merg cu toții la casa prietenului său.
Fratele fetei îi găsește și vrea să își împuște sora pentru că tatăl lor l-a trimis să curețe onoarea familiei. Ferhat care se regăsește în situația acestui tânăr, discută cu el și îl face să înțeleagă că nu se merită să își distrugă viața pentru a îndeplini cerința unui tată care nu îl iubește, dacă a putut să îi ceară așa ceva.
După ce au rezolvat problema tinerilor, Asli și Ferhat se întorc acasă.

La finalul episodului anterior, Gulsum a aflat că mama ei are o tumoare pe creier iar acum află de la clinica ei că a întrerupt tratamentul.
Când Yigit află lucrul acesta, își dă seama că Yeter a renunțat la tratament fiindcă crede că l-a pierdut pe Ferhat pentru totdeauna. Fiindcă doar Ferhat o va putea convinge să reia tratamentul, aranjează să îi aducă față în față pentru ca să discute dar încă nu îi zice lui Ferhat despre boala ei. Ferhat îi face multe reproșuri mamei sale apoi pleacă.

Ferhat l-a împușcat pe Namik în picior.
Namik îl sună pe Cuneyt pentru că este rănit și nu are unde să meargă.
Cuneyt merge după el iar Namik îi spune că și el este căutat de poliție fiindcă Gulsum l-a înregistrat când a mărturisit că l-a ucis pe Cem. Îi cere să îl ajute să își ia banii din seiful de acasă și în schimb îl va ajuta și pe el să fugă în străinătate.
Cuneyt îi spune lui Julide locul banilor și parola. Îi promite că vor fugi împreună. Julide reușește să ia banii dar fiindcă nu are încredere în el, îi dă doar jumătate din sumă. Namik îi spune lui Cuneyt că a făcut o mare greșeală că a avut încredere în ea pentru că îi va trăda.
Handan își dă seama că seiful lui Namik a fost deschis și banii au fost furați și o acuză pe Yeter. Atunci Yeter îi spune că Ferhat este fiul lui Namik.

Asli găsește un mesaj de la Cuneyt în telefonul lui Julide în care îi spune locul unde o așteaptă să se întâlnească. Îi spune lui Ferhat iar el anunță poliția. Înainte de a fi arestat, Cuneyt îi spune că Julide o va ucide pe Asli.
Într-adevăr Julide atunci o confruntă pe Asli, o învinuiește pentru moartea mamei ei și vrea să o ucidă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.