Dragostea învinge la Happy Channel din 3 ianuarie

2,059

Începând din 3 ianuarie, postul de televiziune Happy Channel va aduce în casele românilor telenovela mexicană “Dragostea învinge” (Nunca te olvidare). Serialul poate fi urmărit zilnic de la ora 14:30.

Producția de 94 de episoade bazată pe romanul lui Caridad Bravo Adams, a avut premiera în anul 1999 și îi are ca protagoniști pe celebrii Edith Gonzalez și Fernando Colunga iar Alma Muriel, Alejandra Procuna, Eugenia Cauduro și Humberto Elizondo vor fi antagoniștii.

Dragostea învinge este o poveste de dragoste dramatică, plasată în frumosul decor al orașului Guanajuato, despre două inimi despărțite de o minciună dar unite pentru totdeauna prin forța iubirii și printr-o promisiune pe care nici timpul și nici distanța nu o pot șterge.

Don Antonio Uribe locuiește cu familia sa în ferma lui de lângă orașul Guanajuato. Într-o zi, primește un mesaj de la Clara Isabel Martel, iubita sa din tinerețe, care îl cheamă pe patul de moarte. Clara Isabel îl roagă să aibă grijă de fiica ei, Esperanza, iar el promite că va fi ca un tată pentru ea.
Consuelo, soția lui Antonio, o tratează foarte rău pe Esperanza, în timp ce fiul ei, Luis Gustavo, este imediat atras de ea. Consuelo decide să despartă tinerii trimițându-l pe Luis Gustavo la studii în străinătate și punând-o pe Esperanza într-o școală de călugărițe.

Pe de altă parte, Fermín Requena, vecinul și prietenul lui Antonio, este văduv și are o fiică, Silvia, care este răsfățată și egoistă.
Silvia este geloasă pe afecțiunea pe care Luis Gustavo o simte pentru Esperanza și îl presează pe tatăl ei să o trimită și pe ea la studii în străinătate, pentru a putea fi aproape de Luis Gustavo. Cu toate acestea, Luis Gustavo nu poate să o uite pe Esperanza și o vede pe Silvia doar ca pe o prietenă.

Zece ani mai târziu, Esperanza se întoarce la fermă pentru a avea grijă de Don Antonio, care este bolnav pe moarte. Acolo îi cunoaște pe frații Moraima, care acum dețin aproape tot pământul lui Don Antonio.
Unul dintre frați, Juan Moraima se îndrăgostește de Esperanza dar ea îi este fidelă lui Luis Gustavo și așteaptă întoarcerea lui.

Înainte de a muri, Don Antonio îi dă lui Fermín o scrisoare pentru fiul său în care îi dă binecuvântarea dacă decide să se căsătorească cu Esperanza.
Luis Gustavo se întoarce acasă la înmormântare și când o vede pe Esperanza, se îndrăgostește nebunește de ea.
Cu toate acestea, Fermín ascunde scrisoarea și pune la cale un plan cu ajutorul lui Consuelo pentru a separa definitiv cuplul.

Distribuție
Edith González – Esperanza Gamboa Martel / Isabel Clara Martel
Fernando Colunga – Luis Gustavo Uribe Del Valle
Alma Muriel – Consuelo Del Valle Vda. de Uribe
Eugenia Cauduro – Silvia Requena Ortìz
Humberto Elizondo – Fermín Requena
Delia Casanova – Doña Carmen
Leticia Perdigón – Gudelia
Zully Keith – Irene
Marisol Santacruz – Leticia
Sergio Catalán – Juan Moraima
Juan Carlos Bonet – Eduardo Moraima
Pablo Montero – Álvaro Cordero
Niurka Marcos – Alcatraz Cordero
Josefina Echánove – Sor Margarita
Octavio Galindo – Dr. Carlos Bárcenas
Amparo Garrido – Madre Superiora
Jaime Lozano – Higinio Sánchez
Johnny Laboriel – Johnny
Tony Flore
Carlos Rotzinger
Edgar Ponce – Adrián
Liliana Arriaga – La Chupitos
Bárbara Ferré – Blanca
Roberto Miquel – Robert
Julián Pastor – Don Antonio Uribe
Macaria – Berenice Cordero
Alejandra Procuna – Mara Montalbán
Miguel de León – Dr. Leonel Valderrama
Evita Muñoz “Chachita” – Benita
Gustavo Negrete – Justo
Luis Gimeno – Dr. Alberto Rivero
Adalberto Parra
Silvia Caos – Serafina
Beatriz Aguirre – Alfonsa Valderrama
Eric del Castillo – Lic. Méndez
Ivonne Montero – Paola Campos
Marichelo – Precilda

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.