Dragostea plutește în aer Episoadele 106,107,108 (rezumat)

1,788

Serkan merge la restaurant și o sărută pe Eda fără să spună nimic. Eda îl întreabă bucuroasă dacă și-a amintit de ea dar el îi spune că nu și-a amintit nimic dar s-a gândit că dacă o sărută poate își va aminti de ea. Eda se supără și pleacă.
Mai târziu Serkan îi povestește lui Engin că a vrut să se răzbune pe Eda fiindcă Ceren i-a spus că între Eda și Deniz nu era nimic și totul a fost doar un joc pentru a-l face pe el gelos.

Alex vrea să se răzbune pe Aydan și pe Ayfer.
Se preface că este mort iar un prieten de-al lui îi face poze și le trimite la amândouă și le spune că știe ce au făcut, iar in schimbul tăcerii le cere o sumă mare de bani.
Aydan și Ayfer îl iau pe Seyfi cu ele și împreună merg să se întâlnească cu el într-un parc.
După ce tipul își ia banii apare Alex iar prietenul lui urcă în mașină.
Alex le face cu mâna și le mulțumește pentru bani. Până să își dea seama că Alex trăiește și că au fost păcălite ei dispar.

Serkan încearcă să afle dacă relația dintre Eda și Deniz este reală și află că într-adevăr au fixat data nunții cum au spus.
Compania Art Life încheie o nouă afacere importantă. Serkan și echipa lui merg cu toții la o cină de afaceri pe iaht.
În timpul cinei, Selin primește pe telefon o poză cu ea și cu Deniz sărutând–use și un mesaj în care este avertizată să se despartă de Serkan, altfel va vedea unde se va ajunge. Selin nu înțelege cine este persoana care i-a fotografiat și se ridică de la masă pentru a răspunde la mesaj.
Eda pleacă și ea pentru a lua puțin aer. Fiind îngândurată, Eda alunecă și cade în apă, iar
Selin fiind ocupată cu telefonul nu observă că ea a căzut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.