Dragostea plutește în aer Episoadele 109, 110, 111 (rezumat) Serkan își amintește de Eda

3,683

Selin își dă seama că Eda a căzut în apă și îi anunță pe ceilalți.
Serkan era foarte îngrijorat pentru Eda și se pregătea să se arunce în apă după ea, dar tocmai atunci a fost anunțat că un bărbat de pe alt iaht a salvat-o.
Când ajung la mal, bărbatul care a salvat-o pe Eda îl privește insistent pe Serkan. Același bărbat apare de mai multe ori în preajma lui Serkan.

Serkan are sentimente pentru Eda dar crede că este mai bine să stea departe de ea deoarece se va căsători cu Deniz.

‌Aydan și Ayfer pun la cale un plan pentru a-i împăca pe Serkan și pe Eda. Ele fac în așa fel să îi aducă pe amândoi acasă la Aydan și îi lasă împreună să discute dar degeaba fiindcă Serkan nu își amintește de ea.
A doua zi urma să fie căsătoria Edei cu Deniz.
Aydan încearcă să îl convingă pe Serkan să nu o lase să se căsătorească dar el îi spune că chiar dacă are sentimente pentru ea, el îi respectă decizia .
Eda este foarte tristă fiindcă Serkan nu apare. Fetele și Deniz o conving să îmbrace rochia de mireasă fiindcă este doar o căsătorie falsă iar Serkan poate veni în ultimul moment.
In timp ce toată lumea îi aștepta la nuntă, Serkan și Engin merg la un bar. Un tip se ceartă cu Serkan după care începe o bătaie între ei. După câteva lovituri pe care le primește, Serkan, începe să își amintească tot ce a trăit împreună cu Eda.

În ultimul moment, Serkan se hotărăște și merge să îi spună Edei că o iubește dar ajunge prea târziu fiindcă căsătoria a fost deja încheiată.
Serkan îi spune Edei că își amintește de ea și de dragostea lor și că o iubește și îi cere să nu se căsătorească cu Deniz.
Eda îl îmbrățișează și îi spune că acea căsătorie a fost falsă și că totul a fost un joc pentru ca el să își amintească de ea, însă ofițerul stării civile le spune că există o neînțelegere fiindcă acea căsătorie este reală. Cu toții rămân uimiți iar Eda îl privește întrebătoare pe Deniz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.