Dragostea plutește în aer Episoadele 112, 113 (rezumat) Eda află că Selin este însărcinată

3,144

Eda este șocată când află ce a făcut Deniz. El se scuză că a făcut toate astea fiindcă este îndrăgostit de ea.
Aydan intervine și îl amenință pe Deniz iar el acceptă să anuleze căsătoria.
Deniz regretă că a înșelat o femeie care nu îl iubește și a doua zi dimineața vrea să meargă să semneze actul de desfacere a căsătoriei, dar Selin îl convinge să dispară o zi, astfel încât documentul care nu va fi anulat va fi transformat într-un dosar de divorț ceea ce va dura mai mult timp până vor divorța iar Serkan și Eda nu vor putea fi fericiți.

Kemal, tipul care a salvat-o pe Eda, o caută pe Aydan acasă. Se pare că Kemal a fost prima ei iubire iar ea este foarte supărată pe el fiindcă cu mulți ani în urmă a părăsit-o. El îi spune că atunci a fost nevoit să plece pentru binele ei, iar acum a aflat că a divorțat de Aytekin și de aceea a venit să o vadă.

Deniz își închide cafeneaua și dispare. Erdem îl găsește și îl anunță pe Serkan, dar din neatenția lor Deniz scapă și se întoarce la cafenea.
Ayfer cu Aydan și cu Seyfi merg la cafenea și îl găsesc acolo. Ei îl duc la Ayfer acasă și în ultimul moment Deniz semnează documentul iar căsătoria dintre el și Eda s-a anulat.
A doua zi Selin nu merge la companie. Medicul ei o sună la birou iar Melo răspunde la telefon și află că Selin este însărcinată.
Deocamdată, Melo nu îi spune nimic Edei.

Noul client al companiei, domnul Ates, îl anunță pe Serkan că va veni cu șeful său la companie pentru a-l prezenta. Cu toții sunt surprinși când intră Kemal. O asemenea coincidență îl face pe Serkan să fie suspicios.
Serkan organizează o petrecere la birou.
Eda îl invită și pe Kemal la petrecere.
Înainte să meargă la petrecere, Melo îi spune Edei că Selin este însărcinată.
Eda merge acasă la Selin și o întreabă dacă este adevărat că este însărcinată iar Selin îi arată rezultatul analizeor. Eda îi spune că ar trebui ca Serkan să afle asta, dar Selin îi zice că nu vrea ca Serkan să afle și că va pleca în străinătate și își va crește singură copilul.

Serkan vrea să îi facă o surpriză Edei și să o ceară în căsătorie.
Când Eda ajunge la petrecere Serkan o cere în căsătorie dar ea îi spune că nu se poate căsători cu el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.