Dragostea plutește în aer Episoadele 117, 118,119 (rezumat)

3,077

Serkan este dus de la aeroport la spital, iar în timpul cât i se fac analizele Eda iese pe coridor. Selin apare și se interesează de Serkan dar în momentul acela o sună Deniz.
Eda aude când Selin îi spune lui Deniz că s-ar putea ca el să fie tatăl copilului, doar că fericirea lor depinde ca Serkan să creadă că este copilul lui, în felul acesta ea va fi fericită cu Serkan iar el ar putea fi fericit cu Eda.
Eda îi cere lui Selin să îi spună adevărul lui Serkan iar Selin recunoaște că copilul este al lui Deniz și că între ea și Serkan nu a fost nimic, nici chiar atunci când el și-a pierdut memoria.

Serkan și Eda merg în oraș și petrec împreună o seară romantică.
A doua zi Serkan află de la medicul său că în urma analizelor pe care le-a făcut, s-a descoperit că are o tumoare pe creier. Totuși, medicul îi spune că va trebui să repete analizale pentru a fi sigur.
Serkan îl roagă pe medic ca deocamdată să nu spună nimănui despre asta.

Serkan decide să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima.
A doua zi cumpără o motocicletă și merge să o ia pe Eda de acasă. Eda se aștepta să meargă împreună la serviciu dar el îi spune că înainte cu o zi și-a dat seama că trebuie să se bucure de fiecare moment al vieții.
El îi propune să scrie fiecare niște bilete cu tot ce ar dori să facă apoi le amestecă împreună.
În primul bilet pe care îl extrag scria să schimbe viața unei persoane. Leyla îl sună în acel moment și îi amintește că peste o oră are o ședință cu Kemal. Serkan îi spune Edei că și-a dat seama cui trebuie să îi schimbe viața și îi spune lui Leyla să îl trimită pe Erdem la ședință în locul lui.
Erdem își ia rolul de șef în serios și conduce ședința cu succes.
După al doilea bilet pe care îl extrag trebuie să joace rolul de detectivi, ceea ce îi pune în pericol atât pe ei cât echipa lor de la companie și din păcate și pe Aydan, Ayfer Seyfi și Kemal.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.