Dragostea plutește în aer Episoadele 123, 124,125 (rezumat) După ani de zile Serkan și Eda se reîntâlnesc

2,521

Serkan și Eda s-au despărțit iar ea a plecat pentru un timp în Italia unde și-a încheiat studiile, după care s-a întors în Turcia.
Eda lucrează ca arhitect peisagist la un hotel din Șile. Melo și Ayfer lucrează la o cafenea din același hotel. Șeful cafenelei, Burak, este îndrăgostit de Eda dar pentru ea este doar un prieten.
Eda are o fiică de 5 ani, Kiraz, dar nu vrea ca Serkan să afle că este fiica lui.

Restaurarea hotelului a fost întreprinsă de firma lui Serkan.
Într-o zi Serkan merge la hotel și o întâlnește pe Kiraz culegând mure în apropierea hotelului. El o ia în mașină și o duce la hotel. Pe drum Kiraz îi spune că nu îl place deloc.
Mai târziu, Serkan o întâlnește pe Eda. După ce discută puțin amândoi, el îi propune să bea o cafea împreună. Eda acceptă dar merg la o cafenea în oraș fiindcă nu vrea ca el să afle de Kiraz. Eda îi cere să plece iar el îi promite că nu se va mai întoarce acolo.
Piril știe despre Eda și Kiraz dar nu îi spune nimic lui Serkan.
Serkan îi povestește lui Engin de întâlnirea lui cu Eda și îi spune că bănuiește că Eda îi ascunde ceva.
A doua zi Serkan se întoarce la hotel.
Kemal o sună pe Aydan și îi spune că a așteptat destul ca ea să îi spună lui Serkan despre relația lor, iar acum a decis să îi spună el. De aceea merge în Șile să discute cu Serkan. Aydan este îngrijorată de ce va spune Serkan și merge și ea cu Seyfi acolo.

Piril și Engin au un fiu pe nume Can. Pleacă și ei la Sile și îl iau și pe Erdem cu ei pentru a avea grijă de Can.
Serkan o invită pe Eda în oraș pentru a lua cina împreună și pentru a discuta. Eda îi spune că a suferit destul când s-au despărțit și că îi este greu să stea în același loc cu el și îl roagă să plece a doua zi de acolo. Cu toate acestea, Serkan nu pleacă.
A doua zi, Aydan și Seyfi merg la cafenea și se întâlnesc cu Ayfer și cu Melo.
Erdem îi dă lui Engin un bilet de la Serkan în care îi scria că mai rămâne la hotel fiindcă vrea să o recâștige pe Eda. Engin și Piril merg la cafenea să îl caute pe Serkan și să îl convingă să se întoarcă cu ei acasă.
În timp ce toată lumea era adunată acolo apare Kiraz și o strigă pe Eda. Cu toții rămân uimiți când își dau seama că Eda este mama ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.