Dragostea plutește în aer Episoadele 126,127,128 (rezumat)

1,390

Când Kiraz o strigă pe mama ei, Melo era lângă Eda, așa că Melo salvează situația și le spune tuturor că Kiraz este fiica ei iar Burak este soțul ei.
Mai târziu Burak îi cere explicații Edei pentru gestul lui Melo, iar Eda îi spune că Serkan este tatăl lui Kiraz. Eda îi povestește că Serkan a avut cancer și în timpul tratamentului Serkan era foarte irascibil, de aceea au avut multele certuri iar după ce s-a vindecat, Serkan a început să lucreze tot mai mult și să se distanțeze față de ea și mereu amâna data nunții. Pe deasupra i-a spus clar că el nu își dorește copii iar în final el a plecat de la ea și i-a spus că cu cât vor sta mai departe unul de altul e mai bine.

Eda îi cere lui Piril să facă tot ce poate și să îl ducă pe Serkan la companie. Piril inventează ceva și îl convinge să meargă la companie dar Serkan insistă ca Eda să meargă și ea cu el și să lucreze împreună la proiect. Eda îi spune că ea va lucra de acasă și îi va trimite documentele dar până la urmă el o convinge și merge la birou.
Serkan vrea să rămână singur cu Eda să lucreze și le dă liber angajaților. Engin îl întreabă ce se întâmplă iar Serkan îi spune că vrea să înțeleagă dacă Eda mai are sentimente pentru el.
Mai târziu, Serkan comandă ceva de mâncare și iau cina împreună. El îi spune Edei că încă crede că ar putea fi fericiți împreună.
Burak o sună pe Eda pentru a vorbi cu Kiraz iar Serkan crede că Eda vorbește cu un iubitul ei. Serkan o conduce la hotel iar pe drum o întreabă dacă a sunat-o iubitul ei. Eda îi spune supărată că nu are nici un drept să o intrebe așa ceva și încep să se certe dar mai târziu îi spune că a vorbit la telefon cu Kiraz și îi mai spune că nu are nici o relație.
Serkan rămâne la hotel iar a doua zi dimineața devreme se întâlnește cu Kiraz. Ca de obicei când se întâlnesc se contrazic amândoi dar de data aceasta Kiraz îl convinge să mănânce împreună înghețată. El este surprins când Kiraz îi spune că și ei îi place să se trezească în fiecare dimineață la ora cinci și că este și ea alergică la căpșuni.

Atât Aydan cât Ayfer încearcă să îi țină pe Serkan și pe Eda departe unul de altul fiindcă nu vor ca ei să sufere din nou.

Aydan o vede pe Melo flirtând cu un băiat care lucra și el la hotel. Înainte de asta, află că Kiraz era alergică la căpșuni ca și Serkan, apoi își dă seama că Kiraz seamănă cu Eda. Toate astea o fac să își dea seama că Kiraz este fiica Edei și a lui Serkan.
Engin și Piril merg împreună cu Can la Șile. În timp ce Can se joacă cu Kiraz, ea îi spune că vrea să îl învețe un nou joc, adică să se prefacă că are o altă mamă și că ea joacă acest joc cu Melo. Engin și Piril rămân uimiți de ceea ce aud.

Serkan îi spune Edei că încă este îndrăgostit de ea și că îi pare rău că a făcut-o să sufere și o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.