Dragostea plutește în aer episoadele 13-15 (rezumat)

2,910

Din fericire, partea din contractul pe care l-a găsit Selin conținea doar o frază care era sub formă de glumă. Ferit însă găsește o altă parte și pentru a se distra face o poză pe care mai târziu o trimite lui Kaan.

După ce pleacă musafirii, Serkan o conduce pe Eda acasă și îi spune să își pregătească valiza pentru că a doua zi vor merge în Antalya unde va avea loc o ceremonie de premiere.
A doua zi, Serkan, Eda, Selin, Ferit, Engin și Piril pleacă în Antalya.
Sekan trebuie să se întâlnească cu Birol și Sevil pentru a semna un contract de afaceri dar din păcate cuplul era în proces de divorț iar Sevil nu mai vrea să semneze contractul și anulează întâlnirea. Așa că tinerii noștri au o zi liberă în care au parte de puțină distracție.
A doua zi dimineața, Eda și Sevil se întâlnesc la cafenea. De cum se întâlnesc, ele se înțeleg foarte bine. Sevil îi spune că trebuie să ia parte la o cină de afaceri împreună cu soțul ei dar nu poate accepta fiindcă nu suportă să stea la aceeași masă cu el.
Eda o convinge să participe la cina de afaceri.
La început, cuplul se ceartă dar mai apoi se împacă și decid să semneze contractul.

Kaan se întâlnește cu Melek și îi face cadou un parfum foarte scump pe care știa că ei îi place foarte mult.
Aytekin îi spune lui Aydan că vrea să cunoască familia Edei iar ea îi spune că Eda are doar o mătușă, pe Ayfer. El îi cere să o invite pe Ayfer la cină la ei acasă.
Ayfer acceptă invitația și merge însoțită de Melek și Figen. Totul decurge foarte bine, iar Aytekin află că Melek este în căutarea unui loc de muncă și o angajează ca asistentă la companie.

In timp ce Serkan era pe cale să ia premiul, Kaan o sună pe Selin și îi spune că a apărut o știre în presă cu contractul de logodnă al lui Serkan și Eda.
Selin încearcă să o pună pe Eda într-o situație neplăcută, însă Serkan o salvează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.