Dragostea plutește în aer Episoadele 129, 130,131 (rezumat) Serkan află că are o fiică

1,943

Serkan își ia o zi liberă pentru a-i demonstra Edei că s-a schimbat și că nu este dependent de muncă.
Eda ar vrea să îi spună lui Serkan că Kiraz este fiica lui dar mai întâi vrea să afle dacă el și-a schimbat părerea și dacă nu mai este împotriva de a avea un copil.
Serkan merge la piscină iar Kiraz îl vede și o roagă pe Eda să o lase să meargă și ea să înoate. Eda merge și ea la piscină dar îi cere lui Kiraz să joace în continuare jocul că este fata lui Melo.
Eda trebuie să se grăbească cu un proiect pe care îl are de făcut pentru un client din Italia și îi cere lui Serkan să o ajute. Serkan o invită acasă la el să lucreze împreună. Eda acceptă și o ia și pe Kiraz cu ea pe motiv că părinții ei sunt ocupați. Înainte să plece ea îi spune lui Kiraz că se poate juca cu orice este în casă, în felul acesta va vedea cât de răbdător este Serkan. Bineînțeles că în timp ce Serkan lucrează, Kiraz îl deranjează tot timpul, dar în final totul decurge bine și se întorc la hotel.

Aydan a aflat că Kiraz este fiica Edei dar vrea să afle dacă Serkan este tatăl și îi cere lui Seyfi ajutorul.
Pe de altă parte și Engin bănuiește la fel și îl cheamă pe Erdem să îl ajute.
Până la urmă, Aydan, Seyfi împreună cu Erdem și cu Engin încearcă să afle adevărul. Urmează o serie de situații comice dar în final reușesc să obțină dovada că Kiraz este fiica lui Serkan.

Eda îl întreabă pe Serkan ce ar face dacă ar fi din nou împreună și ea ar dori să aibă un copil. Serkan îi răspunde că nu au nevoie de nici un copil atâta timp cât se au unul pe altul. Dezamăgită, Eda îi spune să uite ce a zis și că totul s-a terminat între ei.

A doua zi dimineața, Kiraz se ascunde în grădină fiindcă a spart o fereastră. Serkan era acolo iar ea îi povestește ce s-a întâmplat. El cheamă un angajat și plătește geamul. Kiraz îi mulțumește și il îmbrățișează.
Eda decide să plece cu Kiraz departe de Serkan.
Burak îi propune să locuiască amândouă pentru un timp la o casă de vacanță a lui, iar Eda acceptă.
În timp ce Eda pregătește valizele, Kiraz se întâlnește în grădină cu Serkan și îi spune că va pleca departe dar îi va lăsa un indiciu să o găsească.
Mai târziu, Serkan găsește în mașină pantofii lui Kiraz și își amintește că i-a spus că îi va lăsa un indiciu.
În timp ce erau în drum spre casa lui Burak, Eda observă că Kiraz nu avea papucii iar Kiraz îi spune că i-a lăsat lui Serkan pentru a o putea găsi. Ea îi mai povestește mamei sale că ea și Serkan s-au împrietenit iar el i-a spus multe lucruri despre el.
Serkan o caută pe Eda acasă dar Ayfer îi spune că a plecat și ar fi bine să o lase în pace fiindcă a suferit destul.
Serkan se întoarce trist în camera de hotel.
Înainte ca Aydan și Engin să ajungă să îi spună lui Serkan că are o fiică, apare Eda și îi spune că ea este mama lui Kiraz iar el este tatăl ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.