Dragostea plutește în aer Episoadele 132, 133,134 (rezumat)

2,722

După ce Eda îi spune lui Serkan că Kiraz este fiica lui, el pleacă fără să spună un cuvânt. Eda merge la el acasă și îi explică de ce nu i-a spus nimic până atunci. Serkan recunoaște că ceea ce a făcut ea a fost corect și dacă ar fi fost în locul ei ar fi făcut la fel. El o întreabă ce i-a spus lui Kiraz despre tatăl ei iar ea îi zice că Kiraz știe că este astronaut.
Serkan îi spune că este foarte greu pentru el să treacă peste toate astea și că are nevoie de timp pentru a face următorii pași. Eda pleacă și îi lasă un videoclip și niște fotografii cu Kiraz pe care le-a făcut de-a lungul anilor.
A doua zi Serkan se întoarce la hotel pentru o ședință. Eda speră că el a venit pentru că a acceptat-o pe Kiraz dar el îi spune că o va ajuta cu tot ce poate și o va susține financiar dar nu este pregătit să fie tată.
Aydan vrea să își ia nepoata.
Următoarea zi va fi ziua de naștere a lui Kiraz iar Ayfer organizează o petrecere. Aydan află și pregătește și ea o petrecere pentru nepoata ei.
Clienții din Italia vin la hotel. Ei sunt foarte mulțumiți de prezentarea pe care o face Eda iar ea obține un contract pentru un proiect important în Italia. Ei îi invită la cină pe Eda și pe Serkan. La acea cină Eda află că Serkan a fost în Italia când ea a absolvit studiile. Mai târziu Serkan îi spune Edei că în toți acei ani de când s-au despărțit a suferit în fiecare zi pentru ea și că medicul i-a spus că cancerul putea să recidiveze și de aceea a ales să se despartă de ea fiindcă știa că nu îl va părăsi și va suferi lângă el.

Engin stă de vorbă cu Serkan și îl întreabă ce se întâmplă cu el de nu vrea să se împace cu Eda iar el îi spune că se teme că s-ar putea îmbolnăvi din nou și nu vrea ca Eda și Kiraz să sufere și de aceea este mai bine pentru ele ca el să nu fie în viața lor.
Engin îl convinge să vorbească din nou cu medicul său să vadă dacă mai este vreun risc să se îmbolnăvească din nou. Serkan îl ascultă și află de la medic că cei cinci ani de risc în care boala ar fi putut reapărea au trecut iar acum este sănătos.
În timp ce o așteptau cu toții la petrecere, Kiraz dispare. Eda îl anunță pe Serkan și pleacă cu toții să o caute. Serkan află de la Can că Kiraz a mers într-un loc pentru a-i trimite o scrisoare tatălui ei pe care îl credea astronaut. Serkan o găsește și o duce până la hotel apoi pleacă, dar mai târziu apare la petrecere îmbrăcat într-un costum de astronaut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.