Dragostea plutește în aer Episoadele 138, 139,140 (rezumat)

1,758

Serkan rămâne să locuiască la Eda pentru câteva zile.
Burak suferă când îi vede împreună și merge pe plajă și se îmbată. Melo îl vede trist și încearcă să îl înveselească. El îi spune că ea este cea mai amuzantă persoană pe care o cunoaște. Melo îi zice că și-ar dori ca băieții să se îndrăgostească de fete care îi fac să râdă. Burak îi spune că cine nu se îndrăgostește de ea este un idiot și o sărută. Melo este fericită fiindcă ea îl iubește în secret de mult timp, însă a doua zi Burak nu își amintește nimic.

Aydan și Seyfi o văd pe Melo supărată și o întreabă ce probleme are. Ea le povestește ce s-a întâmplat între ea și Burak iar ei o consolează.
Mai târziu Melo o roagă pe Ayfer să plece de la cafenea și să lucreze împreună în altă parte iar Ayfer este de acord.

Melo îi spune lui Burak că ea și Ayfer au decis să plece în altă parte dar nu îi dă nici o explicație. Burak o sună pe Eda și o întreabă dacă știe de de ce vrea să plece Melo.
Eda discută cu Melo iar ea îi povestește motivul pentru care este tristă. Eda îi spune că a făcut bine că a decis să plece, poate așa Burak își va da seama cât este de prețioasă.

Serkan află că Aydan și Kemal sunt împreună de câțiva ani.

Kiraz ajunge la spital din cauza unei ciocolate cu căpșuni pe care a primit-o de la Erdem. Toată lumea este îngrijorată. Când Kemal le spune că și el este alergic la căpșuni, Aydan și Seyfi își dau seama că Serkan ar putea fi copilul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.