Dragostea plutește în aer Episoadele 147,148,149 (rezumat)

2,003

Serkan și Eda se căsătoresc.
După nuntă Serkan și Eda pleacă în luna de miere în străinătate cu un avion privat.
Piril și Engin sunt îngrijorați din cauza unui proiect important care fusese anulat și de aceea compania risca să falimenteze. Ei decid să nu îi spună lui Serkan până se întoarce din străinătate.

Aydan și Seyfi merg la magazin cu Kiraz pentru a-i face cumpărături pentru școală, dar când vrea să plătească Aydan descoperă că cardurile îi sunt blocate. Aydan se întâlnește cu Piril și se sfătuiesc împreună cum să rezolve problema. Piril îi spune că singura șansă pe care o au este să continue să lucreze cu Deniz.

Eda află de la Piril că a luat un împrumut mare din bancă și din cauza proiectului care a fost anulat nu l-a putut plăti, de aceea cardurile au fost blocate. Piril o roagă să nu îi spună nimic lui Serkan fiindcă nu vrea să le strice luna de miere și îi promite că va rezolva totul până se întorc.
După câteva zile, Eda reușește să îl convingă pe Serkan să se întoarcă acasă pe motiv că îi este foarte dor de Kiraz. Ea vrea să îl împiedice pe Serkan să cheltuiască prea mult.
Când se întorc la companie, Piril încerca să o convingă pe Deniz să semneze contractul cu firma lor.
Serkan nu este de acord să mai lucreze cu Deniz dar Eda îl convinge să accepte. Până la urmă din cauza unei neînțelegeri dintre ei, Deniz anulează contractul.
Când află că Deniz a anulat contractul, Ayfer și Aydan se sfătuiesc cum să îl ajute pe Serkan să salveze compania.
Ayfer își adună tot aurul și banii pe care îi are, iar Aydan plănuiește să își vândă bunurile, inclusiv caii. Kiraz le aude discutând iar când părinții ei ajung acasă le dă pușculița ei și îi roagă să nu îi vândă poneiul. În felul acesta Serkan afla că firma este în pragul falimentului.
Serkan se enervează pe Engin și pe Piril fiindcă i-au ascuns un lucru atât de important dar Piril îi spune că după atâția ani de suferință l-a văzut pentru prima dată fericit și nu a vrut să îl întristeze și spera ca ea să rezolve totul.

Pentru a salva Art Life cât și proiecul lui Eda din Italia, Serkan își vinde acțiunile de la companie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.