Dragostea plutește în aer Episoadele 150,151,152 (rezumat) Eda este din nou însărcinată

1,687

Pentru a salva compania Art Life și pentru a sponsoriza proiectul Edei în Italia, Serkan a trebuit să își vândă acțiunile.
Engin și Piril sunt foarte dezamăgiți fiindcă după atâția ani de parteneriat Serkan i-a părăsit.
Serkan organizează o cină cu toată familia și îi anunță că a decis să lucreze ca
profesor la o școală de arhitectură. Cu toții sunt încântați fiindcă în felul acesta Serkan va putea să petreacă mai mult timp în familie.

Burak și Melo încep să devină mai apropiați și în final se sărută.

Aydan începe să facă economii până acolo încât îi taie salariul lui Seyfi la jumătate. Supărat, Seyfi îi spune că de aici înainte va lucra numai jumătate din zi pentru ea iar în restul timpului va lucra într-o cafenea cu jumătate de normă ca ospătar. Kemal o sfătuiește să se împace cu Seyfi fiindcă va avea nevoie de el în următoarele zile deoarece mama lui va veni în vizită pentru câteva zile fiindcă vrea să o cunoască.

La companie, Engin și Piril se descurcă greu de când a plecat Serkam. Eda îl roagă pe Serkan să îi ajute cu un proiect pe care nu pot să îl finalizeze la timp. Serkan face proiectul și îl trimite prin Eda. Engin suferă fiindcă îi lipsește compania prietenului său iar Eda încearcă să îi împace.

Piril și Engin își vând și ei acțiunile de la firmă și îi propun lui Serkan să înceapă să lucreze din nou împreună de la zero, dar de data aceasta să o includă și pe Eda. Serkan este de acord.

Aydan merge după Seyfi la cafeneaua unde credea că lucrează, însă acolo are o mare surpriză. Seyfi o conduce la o masă unde o aștepta Kemal. Kemal o cere în căsătorie.

Eda află că este însărcinată și îi dă vestea lui Serkan. Amândoi sunt fericiți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.