Dragostea plutește în aer episoadele 16-18 (rezumat)

4,313

Serkan și Eda, împreună cu celelalte cupluri se întorc din Antalya.
Melek începe să lucreze la companie, dar spre surprinderea ei află că a fost angajată ca asistenta lui Selin.
A doua zi, unul dintre clienții importanți, domnul Fikret, vine la companie. În lipsa lui Serkan, el îi povestește Edei că în urmă cu un an soția lui a fost grav bolnavă iar el i-a promis că dacă va trece cu bine peste acea boală, la petrecerea de aniversare, îi va aduce cântăreața ei favorită. Celebra cântăreață însă, refuză să stea la hotel iar casa unde va fi cazată va trebui să fie decorată după
preferința ei. Totul trebuia făcut într-un timp scurt, în doar 24 de ore.
Eda discută cu Engin și Piril despre acest proiect dar ei nu sunt de acord și îi spun că timpul este prea scurt și va trebui să îl refuze pe Fikret.
După ce Fikret îi povestește Edei despre boala soției, el o roagă ca măcar să încerce
iar Eda acceptă.

Când Serkan se întoarce la companie și află ce a făcut Eda se înfurie foarte tare fiindcă știe că nu va putea să reușească într-un timp atât de scurt și se va face de rușine față de Fikret. El le cere angajaților să nu o ajute dar Eda reușește să îi convingă pe câțiva dintre ei, inclusiv pe Aydan.
Eda îi cere și lui Figen ajutorul, iar când Figen apare în fața companiei pe o motocicletă, lui Erdem nu îi mai pasă deloc de Serkan și pleacă cu Figen să o ajute pe Eda.
Mai târziu, Eda își dă seama că Serkan avea dreptate că nu va reuși și vrea să renunțe, dar Serkan îi vine în ajutor cu restul echipei și lucrează cu toții până noaptea târziu. După ce ceilalți pleacă, Serkan îi povestește Edei că a avut un frate mai mare, cântăreț la chitară, care s-a stins din viață.

Eda adoarme acolo iar Serkan nu vrea să o trezească și rămâne cu ea până dimineața.
A doua zi cântăreața sosește dar nu îi place casa. Eda se ceartă cu ea și o convinge să accepte. Seara sunt invitați cu toții la petrecerea dată de Fikret.
Eda îl convinge pe Serkan să meargă la casa fratelui său și să cânte pentru el la chitară.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.