Dragostea pluteste in aer episoadele 19-21 (rezumat)

2,878

Eda își dă seama că începe să se îndrăgostească de Serkan și decide să stea la distanță față de el.
A doua zi este ziua de naștere a lui Serkan, dar ca de obicei el nu sărbătorește. Eda îi aude pe Serkan și pe Engin discutând despre Selin și înțelege greșit.
Selin a ajutat compania să încheie o afacere importantă iar pentru aceasta Serkan vrea să îi mulțumească. El îi cere lui Eda să îi trimită lui Selin un buchet de flori și un bilet de mulțumire. Eda crede că el vrea să se împace cu Selin și aranjează ca cei doi să ia cina împreună.

Cerem o vede necăjită și o întreabă ce probleme are iar Eda îi povestește despre falsa logodnă și de înțelegerea pe care a făcut-o cu Serkan.
Serkan și Selin se întâlnesc la restaurant pentru a lua cina. Selin crede că el încă o iubește și că este gelos pe Ferit. Serkan îi cere să îl părăsească pe Ferit deoarece este prietenul lui Kaan iar acesta le poate face probleme la firmă sau să îi vândă acțiunile pe care ea le deține la companie. Selin refuză.
Între timp, Melek îl sună pe Serkan și îi spune că Eda este singură la o cafenea iar Serkan merge acolo.

Kaan se întâlnește cu Melek și merg împreună la ea acasă. Din întâmplare, Eda lăsase acasă un dosar important de la firmă iar Kaan îl vede și îl fotografiază.
Mai târziu, Kaan le face probleme iar Serkan o acuză pe Eda că ea i-a dat dosarul. Eda se supără și pleacă.
Ayfer află de la Melek despre relația ei cu Kaan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.