Dragostea pluteste in aer episoadele 22,23,24 (rezumat)

3,685

După ce Serkan o învinuiește pe Eda pentru dosarul furat, ea pleacă supărată acasă și își adună prietenele și le spune toată povestea. Fetele îi promit că o vor ajuta să găsească vinovatul.
A doua zi Eda merge acasă la Serkan să îi înapoieze inelul de logodnă. Serkan nu vrea să îl primească și o roagă să îl păstreze. Eda pleacă și în grădină se întâlnește cu Aydan. Aydan o invită să bea o cafea împreună și îi spune că nu este deloc de acord cu felul cum Serkan s-a comportat cu ea și o sfătuiește să păstreze inelul.
Seyfi este și el supărat pe Serkan pentru cum a tratat-o pe Eda și își ia o zi liberă și merge acasă la Eda. Eda nu era acasă așa că rămâne să discute cu Ayfer. Aydan se plictisește fără Seyfi și își sună soțul la firmă. Aytekin își dă seama că ea nu se simte prea bine și merge acasă. Aydan îi povestește ce s-a întâmplat între Serkan și Eda. A doua zi dimineața, Aytekin merge la biroul lui Serkan și îi spune că Eda pare o persoană de încredere și de când a apărut în viața lor, a reușit să îi schimbe în bine pe fiecare, inclusiv pe Aydan.

Erdem a fost dat afară din casă iar Ayfer îi propune să locuiască la ea până își găsește o altă locuință. Erdem este fericit că poate fi aproape de Fifi.
Eda trebuie să semneze niște documente la firmă dar nu vrea să meargă fiindcă nu vrea să se mai întâlnească cu Serkan. Engin o sună și o roagă să meargă și îi promite că Serkan nu va fi acolo. Totuși, mai târziu apare și Serkan după ce Leyla l-a anunțat că Eda a ajuns la firmă.

Ayfer îi spune lui Melek că vrea să îi cunoască prietenul și îi cere să îl invite la cină. Kaan acceptă invitația cu condiția ca Eda să nu știe.
La cină li se alătură și Erdem și Fifi. Erdem îl face pe Kaan să înțeleagă că locul lui nu este acolo.
După cină, Ayfer o sfătuiește pe Melek să se despartă de Kaan fiindcă intuiția ei îi spune că este o persoană falsă.
Fetele își dau seama că Kaan e vinovatul și se hotărăsc să găsească dovezile și să îl pedepsească.

Ceren înțelege că Engin o place pe Piril. Le aranjează o întâlnire și îl sfătuiește pe Engin cum să o cucerească.
Melek și Fifi merg la biroul lui Kaan și reușesc să obțină dovezile că el a furat desenele pentru care Serkan a acuzat- o pe Eda. Fifi îi trimite fotografiile Edei iar ea merge la birou și i le dă lui Serkan. Serkan încearcă să o convingă să rămână în continuare să lucreze cu el dar Eda îi reproșează că nu a avut încredere în ea apoi îi dă inelul și îi spune că jocul lor s-a terminat și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.