Dragostea pluteste in aer episoadele 25,26,27 (rezumat)

4,782

Serkan regretă că nu a avut încredere în Eda și încearcă să o convingă să se întoarcă la companie. A doua zi o caută acasă dar le găsește doar pe prietenele ei. Ele îi spun că Eda este plecată și bineînțeles că nu vor să îi spună unde o găsește. Mai târziu, cu ajutorul lui Melek, Serkan o găsește pe Eda și o duce în casa de la munte unde rămân peste noapte. Până la urmă Serkan reușește să o convingă pe Eda să lucreze cu el în continuare pentru a se răzbuna pe Kaan. Eda acceptă să lucreze cu el încă o zi.

Serkan se bucură când află de la Seyfi că mama lui a reușit să iasă din casă cu ajutorul Edei.
La sfatul lui Ceren, Engin o invită pe Piril acasă la el la cină. Ceren îl ajută să pregătească mâncarea dar când își dă seama de atracția dintre ei, Engin se pierde și pleacă din casă pe motiv că trebuie să cumpere ceva de la supermarket, dar mai târziu le trimite la fiecare câte un mesaj și se scuză că nu poate ajunge la cină fiindcă are probleme familiale iar cele două femei sunt nevoite să ia cina împreună. De fapt, Engin merge la Serkan și îi povestește ce a pățit și îi spune că este foarte confuz fiindcă nici măcar nu știe ce vrea. Serkan încearcă să îi scrie un email Edei în care să își ceară scuze, dar Engin îl sfătuiește să își ceară scuze față în față , nicidecum printr-un email și să îi trimită un cadou scump. Serkan îi spune că Edei îi plac lucrurile modeste și decide să îi trimită flori.

Serkan merge la Ayfer la florărie și o roagă să îl ajute să aleagă niște flori pentru a i le trimite Edei. Ayfer îi spune că ea nu pregătește buchete de flori pentru membrii familiei dar îl va ajuta pe el să o facă. Serkan confecționează buchetul și îi scrie și un bilet Edei în care își cere iertare de la ea. Eda se întoarce la serviciu și îi spune că va rămâne doar până se va finaliza contractul lor sau în cazul în care Selin se va căsători cu Ferit, atunci vor anula contractul și ea va putea pleca mai repede. Serkan îi pune inelul pe deget. În acel moment, apar Selin și Ferit și îi anunță că au hotărât să se căsătorească într-o săptămână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.