Dragostea pluteste in aer episoadele 28,29,30 (rezumat)

3,793

Selin și Ferit merg la companie și își anunță colegii că se vor căsători într-o săptămână iar a doua zi intenționau să plece pentru câteva zile în Italia.
Serkan pregătește un contract prenupțial și îi cere lui Selin să i-l dea lui Ferit să îl semneze. Selin refuză și de aceea Serkan încearcă să facă orice pentru a o împiedica să se căsătorească.
Serkan îi cere Edei să îl ajute iar Eda merge la Aydan și îi cere ajutorul. Aydan îi spune Edei că trebuie să încerce să arate mai bine decât Selin, în felul acesta îi va atrage atenția și va încerca să lupte pentru a-l recâștiga pe Serkan.
Eda îi spune lui Selin că ea și Serkan au hotărât să se căsătorească și ei curând.
Aydan se alătură și ea jocului și le ajută pe cele două fete să își aleagă rochiile de mireasă. În timpul cât ele probează rochiile, Eda îi spune lui Selin că Serkan nu a stabilit data nunții, că este confuz și crede că s-a logodit cu ea doar pentru a-i face ei în ciudă. Atât Eda cât Aydan încearcă să o convingă pe Selin că ea este potrivită pentru Serkan.

Engin își cere scuze de la Piril pentru seara trecută și îi propune să încerce din nou să se întâlnească.

Eda crede că dacă Serkan și Selin vor avea ocazia să fie împreună pentru a discuta, vor reuși să se împace. De aceea își face un plan și îi propune lui Serkan să meargă împreună la cabana de la munte. Acolo îi invită și pe Selin și Ferit pe motiv că vor să lucreze împreună la un interviu pentru o revistă.
Selin aude o convorbire telefonică dintre Serkan și Engin în care Engin îi spune să nu o lase pe Eda să plece din viața lui fiindcă se potrivesc amândoi și se vede cât de mult se iubesc. Serkan îi răspunde că dacă ea vrea să plece el nu o poate opri. Selin crede că discută despre ea.

Eda face în așa fel încât Serkan și Selin să rămână puțin singuri. Serkan încearcă din nou să o descurajeze pe Selin să se căsătorească cu Ferit. Selin îi spune că dacă există o mică șansă ca ei doi să fie împreună în viitor, îl va părăsi pe Ferit chiar în acea zi. Eda aude discuția lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.