Dragostea pluteste in aer episoadele 34,35,36 (rezumat)

4,245

Serkan reușește să o convingă pe Eda să își amâne studiile pentru două luni, iar atunci vor merge împreună în Italia.
Când se întoarce acasă Eda nu îndrăznește să îi spună adevărul lui Ayfer și îi zice că a fost anunțată de la școală că cursurile s-au amânat două luni iar până atunci o să mai lucreze la un proiect la firma lui Serkan.
Eda se întâlnește cu Serkan și în afara orelor de lucru fără ca Ayfer și fetele să își dea seama.
Erdem află din greșeală despre logodna falsă dintre Serkan și Eda și le spune colegilor de la serviciu.

Ayfer crede că este vina mamei sale că nu a plătit pentru studiile Edei și îi trimite un mesaj dar mai târziu află că Eda a sunat la școală și a amânat cursurile.

În trecut, din vina unui muncitor al lui Aytekin au murit două persoane, iar în urma lor a rămas o fetiță orfană. Aytekin a căutat-o mulți ani pentru a o ajuta dar nu i-a dat de urmă fiindcă rudele ei s-au mutat din oraș.

Aytekin află că fetița orfană pe care a căutat-o atâția ani era Eda. Când îi spune lui Aydan, ea crede că Eda s-a întors în viața lor pentru a se răzbuna pe ei.

Ceren merge la companie și îi spune lui Piril că Engin este îndrăgostit de ea doar că nu știe cum să își arate sentimentele.
Piril acceptă din nou să ia cina cu Engin iar la un moment dat ea îl sărută.

Ferit află că Serkan s-a logodit cu Eda doar pentru a o face pe Selin geloasă și că Selin a vrut să îl părăsească pentru el. De aceea, în ziua nunții, Ferit decidă să nu se mai căsătorească cu Selin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.