Dragostea pluteste in aer Episoadele 37,38,39 (rezumat)

3,709

Ferit o părăsește pe Selin la masa de cununie. Ea îi cere explicații dar el îi spune că nu se poate căsători cu cineva care iubește pe altul.

Aytekin îi vede pe Serkan și pe Eda de mână la cununie. Când ajunge acasă îi spune lui Aydan și se sfătuiesc amândoi să facă tot posibilul pentru a-i împiedica să fie împreună.

În timp ce Serkan o conduce pe Eda acasă îi spune că nu mai poate sta departe de ea și vrea să își anunțe părinții despre relația lor. Eda este de acord și hotărăște să le spună și ea prietenelor și mătușii ei că s-au împăcat.
Când ajunge acasă, Eda le spune fetelor că ea și Serkan nu s-au putut despărți fiindcă chiar dacă la început au făcut acel contract, cu timpul s-au îndrăgostit unul de altul. Fetele se bucură și promit că întotdeauna vor fi de partea ei orice s-ar întâmpla, totuși sunt îngrijorate de cum va reacționa Ayfer.

Dimineața devreme, Selin merge acasă la Serkan și îi spune că și-a vândut acțiunile lui Efe Akman. El o întreabă de ce a făcut asta iar ea îi spune că avea nevoie să fie departe de el pentru a putea începe o nouă viață cu Ferit. Serkan recunoaște că este vina lui și îi zice că o înțelege. Ea se scuză că l-a deranjat la ora aceea dar nu știa unde să meargă în momentele acelea. Serkan îi propune să rămână să se odihnească și să își adune gândurile în timp ce el va merge să facă sport.
Aytekin și Ayfer decid să îi spună lui Serkan despre părinții Edei dar nu reușesc fiindcă Serkan se ceartă cu tatăl său, reproșând-ui că din cauza lui acțiunile companiei au fost vândute lui Efe.
Aytekin se îmbolnăvește și este dus la spital. Serkan preia conducerea companiei.
Eda începe să lucreze ca arhitect peisagist pentru Efe Akman până va veni propria sa echipă.

Serkan vrea să cumpere acțiunile pe care le-a vândut Selin lui Efe Akman dar acesta îi spune că deocamdată nu vrea să vândă dar ar putea discuta despre asta după șase luni.

Ayfer află că Aytekin este in spital și merge acasă la Aydan pentru a o consola. Aydan îi spune că Eda și Serkan sunt iubiți. Amândouă decid să facă tot posibilul pentru a-i despărți fiindcă nu se potrivesc amândoi și își vor distruge viitorul.
Seara, Serkan le spune părinților că el și Eda sunt împreună. La fel și Eda îi spune mătușii ei că este îndrăgostită de Serkan.

Ayfer o invită pe Eda pentru a sta de vorbă și se preface că o acceptă ca noră dar încearcă să o descurajeze spunând-ui că Serkan nu va putea să meargă cu ea în Italia.

Efe apreciază munca Edei și îi propune ca atunci când va merge în Italia să lucreze la compania lui. Serkan aude discuția lor și pleacă supărat la una dintre casele lui. Cu ajutorul Leylei, Eda îl găsește și își petrec noaptea împreună. Serkan îi spune că a cumpărat o casă pentru ei în Italia și a închiriat un birou pentru a putea lucra de acolo. Eda este foarte fericită.
A doua zi, când Serkan merge acasă, Aytekin îi povestește despre incidentul din trecut care a provocat moartea părinților Edei. Serkan este devastat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.