Dragostea pluteste in aer Episoadele 40,41,42 (rezumat) Serkan o părăsește pe Eda

3,822

Părinții lui Serkan încearcă să îl convingă că nu va putea să își clădească un viitor cu Eda din cauza a ceea ce s-a întâmplat în trecut cu părinții ei, dar el le spune că nu va lăsa să îi afecteze acel incident în nici un fel fiindcă nu este vina lui și nici a ei.
A doua zi dimineața, Aytekin îi spune lui Aydan că s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzia că Serkan și Eda vor putea să lase trecutul în urmă și să fie fericiți împreună.

Mai târziu, Eda îi povestește lui Serkan că bunica ei nu a acceptat-o pe mama ei și de aceea nu o poate ierta. Serkan își dă seama că Edei îi va fi greu să îl ierte pe Ayrekin.

Engin se întoarce din călătoria de afaceri. Serkan îi povestește ce a aflat despre Eda iar el îi spune că nici el nici Eda nu sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat cu părinții ei, dar că va trebui să îi spună Edei despre asta.
Seara, Engin o invită pe Piril în oraș și din fericire, de data aceasta întâlnirea lor decurge bine și petrec o seară minunată împreună.

Erdem se străduiește în continuare să o cucerească pe Fifi.
Selin este deranjată de faptul că trebuie să lucreze cu Ferit. El îi spune că va trebui să se obișnuiască cu ideea că vor lucra împreună și că oricum între ei nu va mai fi o relație niciodată.

Efe îi propune lui Ferit să îi vândă lui acțiunile de la firmă dacă vreodată se hotărăște să le vândă.

Serkan merge acasă la Eda pentru a o invita la cină dar când ajunge la ușă aude o discuție în care Eda îi spune lui Ceren că nu va putea ierta niciodată persoanele responsabile de moartea părinților săi. Serkan pleacă, apoi îi trimite șoferul cu un bilet în care scria că o așteaptă la locul unde a început totul între ei.
Când ajunge la locul întâlnirii, Serkan îi spune că relația dintre ei nu funcționează și vrea să se despartă.
Eda îi spune că îl urăște și pleacă plângând.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.