Dragostea pluteste in aer Episoadele 43,44,45 (rezumat)

3,596

Serkan îi povestește lui Engin că s-a despărțit de Eda fiindcă nu a vrut ca ea să își amintească de părinții ei ori de câte ori îl va vedea și că preferă să îl urască decât să știe adevărul.

Eda află că nu a primit nici o bursă pentru a studia în Italia și că Ayfer a apelat la bunica ei pentru a-i plăti studiile.

Efe îi propune Edei să lucreze pentru el și o convinge să se întoarcă la companie. El îi oferă un salariu bun iar Eda speră să își poată plăti studiile în rate, astfel nu va fi nevoită să accepte ajutorul bunicii sale.
Atât pentru Eda cât și pentru Serkan este greu să lucreze în același loc dar amândoi încearcă să pară indiferenți și să își ascundă adevăratele sentimente.

Aytekin regretă că Serkan și Eda s-au despărțit din cauza lui și merge la Ayfer acasă și încearcă să îi spună adevărul dar nu reușește decât să își ceară scuze fiindcă Serkan a rănit-o pe Eda și să îi spună că este vina lui pentru că s-au despărțit.

La companie, Efe le propune angajaților să meargă cu toții într-o tabără.
Serkan își cere scuze de la Eda pentru că a făcut-o să sufere. Mai târziu, Eda vrea să rămână singură și pleacă să se plimbe.
Când își dau seama că ea lipsește, colegii pornesc cu toții să o caute. Serkan o găsește pe Eda în pădure, căzută într-o groapă în stare de inconștiență.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.