Dragostea plutește în aer episoadele 4,5,6 (rezumat)

1,719

Eda acceptă să se prefacă că este logodnica lui Serkan pentru două luni, în schimb el o va ajuta să studieze în străinătate. Pe deasupra, ea îi cere un loc de muncă la compania lui, iar Serkan o angajează ca asistenta lui personală. A doua zi dimineața, merg împreună la companie.
Serkan îi dă un card de credit pentru a-și cumpăra un inel de logodnă iar Eda cumpără cel mai mic inel pe care îl găsește. Serkan nu este deloc mulțumit când vede inelul și o conduce la altă bijuterie și îi alege un inel cu diamant în formă de floare care îi place Edei dar ea îi spune să îl scrie în contract fiindcă îl va returna când totul se va termina între ei. Serkan pare impresionat de asta.

Mama lui Serkan, Aydan, află că Serkan și Eda s-au logodit și nu este de acord. Eda îi spune că logodna lor este falsă doar pentru ca Serkan să o recâștige pe Selin. Aydan este mulțumită și se gândește să le facă cât mai curând petrecerea de logodnă. Mai târziu, Serkan o sună pe Aydan și îi cere să organizeze petrecerea pentru a doua zi fiindcă are un client important pe care vrea să îl invite la logodnă.

Kaan Karadag, rivalul lui Serkan bănuiește că ceva este ciudat cu această logodnă și angajează un detectiv pentru a afla totul despre Eda.
Kaan o ajută pe Eda când mașina ei se defectează. Pentru a-i mulțumi, Eda îi trimite flori la birou.
Mai târziu, când Kaan merge la florărie îl întâlnește pe Serkan acolo.
Eda îl invită pe Kaan la logodnă crezând că este prietenul lui Serkan.
Kaan, de fapt îl urăște pe Serkan și îi reproșează că firma tatălui său a dat faliment din cauza tatălui lui Serkan și de aceea vrea să se răzbune și să îl facă și pe el să falimenteze.

La serviciu, Eda vine cu o idee care salvează o afacere importantă pentru Serkan, astfel că întreaga echipă trebuie să rămână să lucreze până târziu.
A doua zi, în timp ce încep pregatirile pentru logodnă, ei pregătesc și o prezentare cu o nouă idee către client.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.