Dragostea pluteste in aer Episoadele 48,49,50 (rezumat)

5,930

Serkan o duce pe Eda la spital. Medicul îi spune că Eda va fi bine dar că este important să nu plece imediat la drum și să nu doarmă până a doua zi. Serkan o duce la casa de vară și rămân acolo până a doua zi dimineața. La început Eda nu își amintește că s-au despărțit, dar mai târziu când își amintește îi cere explicații dar el nu îi spune nimic. Totuși, Eda este surprinsă de faptul că Serkan a fost atât de atent cu ea.
Ea își dă seama că a existat un motiv pentru care s-a despărțit de ea și își propune să afle adevărul.

La companie, Serkan face o ședință cu Engin, Selin și Piril. El le spune că nu are încredere în Efe și îi cere lui Engin să caute informații despre el iar lui Selin îi cere să facă tot posibilul să cumpere acțiunile lui Ferit.

În speranța că se va împăca cu Serkan, Aytekin îl sună pe Engin și îi cere să organizeze o seară de jocuri la el acasă și să își invite colegii de la firmă.
Piril îl aude pe Engin discutând cu Ferit despre o surpriză pentru seara aceea și fiind ziua ei de naștere ea crede că Engin îi pregătește o surpriză. Seara, văzând că Engin nu dă nici un semn, Piril o invită pe Selin și pe Eda împreună cu prietenele ei la un local.
Erdem cu Leyla li se alătură și ei.
Mai târziu, Engin o sună pe Piril iar ea îi reproșează că a uitat de ziua ei de naștere. El își cere scuze de la ea dar Piril îi închide telefonul. Engin află de la fete unde era petrecerea și împreună cu prietenii lui merg acolo.

Engin îi prezintă lui Serkan informațiile despre Efe. El află că Efe s-a născut în Mardin și a studiat cu bursă. Amândoi se întreabă de unde a avut Efe bani pentru a-și deschide o companie în Italia și bănuiesc că are un partener secret.
Serkan îl confruntă pe Efe.

Aytekin o convinge pe Aydan să accepte să își continue terapia la psiholog. Acesta își dă seama că Eda ocupă un loc important în viața ei și o sfătuiește să reia relația cu Eda. Când Aydan o sună pe Eda și îi cere ajutorul, Eda vine imediat. Ele plănuiesc să încerce să iasă din nou a doua zi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.