Dragostea pluteste in aer Episoadele 54,55,56 (rezumat)

2,037

Serkan nu înțelege cum a putut să facă o așa greșeală.
Eda îi spune că ea are încredere în el și îl convinge să verifice din nou desenele pe care le-a făcut. Ea descoperă că desenele au fost schimbate și o bănuiește pe Selin. Serkan îl bănuiește pe Efe și îi spune Edei că îi va demonstra că are dreptate.

Ayfer află că Serkan a fost cel care a ajutat-o pentru a nu pierde florăria și merge să vorbească cu el. Ea îi spune că nu înțelege de ce el și Eda s-au despărțit, dar se bucură că Eda a început să își revină
și îl roagă să nu o rănească mai mult.

Engin îi propune lui Piril să locuiască împreună în aceeași casă. Piril acceptă să încerce.

Sekan se mută de acasă.
El și Eda trebuie să finalizeze un proiect important până a doua zi și după programul de lucru o invită în noua lui casă să lucreze împreună.

Eda reușește să o convingă pe Aydan să iasă din casă și împreună cu Seyfi o duc la o plimbare în Istanbul, apoi merg în vizită la Serkan. Serkan este șocat de reușita Edei și îi mulțumește pentru gestul ei.
Casa lui Selin a fost inundată și neștiind că Serkan s-a mutat în noua casă a apărut în ușă cu o valiză pentru a locui câteva zile acolo. Eda devine geloasă când Serkan îi spune lui Selin că poate să rămână acolo cât timp este nevoie.

Ferit merge la florărie și o roagă pe Ayfer să îi pregătească un buchet de flori pentru o persoană de la care vrea să își ceară scuze, apoi il oferă lui Ceren împreună cu un bilet în care își cerea scuze de la ea fiindcă a rănit-o.
Ayfer își dă seama că Ferit o place pe Ceren și îl invită la cină. Fifi îl invită pe Erdem și în acea seară iau cu toții cina la florărie.
La cină, Ayfer îi pune tot felul de întrebări lui Ferit, iar mai târziu îi spune lui Ceren că i se pare că Ferit nu este pregătit pentru o nouă relație.
Serkan descoperă că Efe a fost cel care a modificat desenele. Eda merge cu Efe la cină și încearcă să îl facă să mărturisească că el a fost vinovat. După cină Serkan și Efe se întâlnesc afară iar Efe îi spune lui Serkan adevărul și își cere scuze de la el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.