Dragostea pluteste in aer Episoadele 57,58,59 (rezumat) Eda află adevărul despre familia ei

3,988

Cu toate că Efe și-a recunoscut greșeala față de Serkan, a doua zi dimineața la companie, Serkan îi cere să spună și echipei că el a fost cauza pentru care acoperișul casei familiei Kafescioglu s-a prăbușit. Efe nu are de ales, altfel va trebui să plece din companie.

Prietenele Edei își dau seama că Eda încă îl iubește pe Serkan și se sfătuiesc cum să facă să îi împace. Melek vine cu ideea să îl facă pe Serkan să creadă că Eda are un iubit și să îl facă gelos. A doua zi dimineața fetele îi trimit Edei la serviciu un buchet de flori cu un bilet în care un tip îi scria Edei că vrea să o cunoască.
Sekan discuta cu Engin când Leyla apare cu buchetul în brațe pentru a-l duce în biroul Edei. Planul fetelor a funcționat fiindcă Serkan și-a dat seama că nu vrea să o piardă pe Eda.

Serkan îi spune lui Engin că nu poate accepta ca Eda să fie cu altcineva și de aceea
a hotărât să îi spună Edei adevărul pentru care s-a despărțit de ea.
Eda își dă seama că buchetul de flori este de la florăria lor și că fetele l-au trimis dar nu zice nimic și le face jocul.

Serkan îi spune Edei că are ceva important să îi spună dar discuția lor este întreruptă de Aytekin și de Ferit care îl cheamă să discute ceva urgent cu ei. Ei îi spun că familia Kafescioglu a aflat de incidentul din trecut în care au murit părinții Edei.
Ceren vine și ea la firmă și le spune că a fost anunțată de avocatul familiei Kafescioglu pentru a participa la o ședință. Serkan nu vrea ca Ceren să participe la ședință fiindcă nu vrea ca ea să afle de acel incident.
La ședință, Aytekin neagă că ar fi avut vreo legătură cu acel incident. După ședință Serkan îi reproșează lui Aytekin că a mințit cu atâta ușurință, dar Efe îi înregistrează fără ca ei să își dea seama.
Efe o sună pe bunica Edei și îi spune că îi va trimite o înregistrare care dovedește că Aytekin a fost responsabil de moartea fiului ei.

Serkan încearcă să îi spună Edei despre părinții ei dar nu reușește fiindcă ea îl evită toată ziua.
A doua zi dimineața Eda aude când Selin îi spune lui Serkan că a aflat secretul care îl ascunde despre moartea părinților Edei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.