Dragostea plutește în aer Episoadele 60,61,62 (rezumat)

3,050

Eda o aude pe Selin când îi spune lui Serkan că a aflat secretul despre părinții Edei pe care el îl ascundea.
Când Serkan îi povestește totul cum s-a întâmplat, Eda îi reproșează de ce nu i-a spus nimic până atunci iar el îi spune că i-a fost teamă că îl va părăsi. Ea îi zice că l-ar fi înțeles fiindcă el nu a avut nici o vină și ar fi trecut împreună peste toate dar acum nu îl poate ierta.

Eda merge acasă la Aytekin și îi cere să îi spună cum s-a întâmplat accidentul în care au murit părinții ei. Aytekin îi povestește totul și își cere iertare de la ea și îi spune că a căutat-o mulți ani pentru a o ajuta dar ea îi spune că nu îl va putea ierta niciodată.
Serkan este foarte trist iar Aydan îl consolează spunând-ui că Eda îl iubește doar că are nevoie de puțin timp să fie singură.

Eda nu îi spune nimic mătușii ei și pleacă cu fetele în vacanță pentru câteva zile pentru a-și aduna gândurile.
După ce se întoarce îi scrie lui Ayfer o scrisoare în care îi povestește tot ce a aflat de la Aytekin.

Serkan îi cere lui Selin să nu îl mai caute niciodată acasă fiindcă și-a dat seama ce vrea să facă și oricum o iubește pe Eda iar pe ea nu a iubit-o niciodată și singura relație dintre ei este că sunt colegi de muncă, nici măcar prieteni nu mai sunt.

După ce Serkan îi reproșează că din cauza lui toată viața au avut de suferit el și Aydan și ar fi mai bine să iasă din viața lor, Aytekin se mută la un hotel pentru un timp, sperând că într-o zi Serkan îl va ierta.

După ce se întoarce din vacanță, Eda îi spune lui Serkan că va rămâne să lucreze la companie, dar îi cere să semneze un contract de relație, adică vor juca după regulile ei și se vor comporta doar ca doi colegi.
Melo refuză să mai lucreze pentru Selin și începe să lucreze pentru Engin.

Efe decide să se întoarcă în Italia iar în locul lui la companie va rămâne partenerul lui secret, pe care în curând echipa îl va cunoaște.

Aydan împreună cu Nesrin organizează un eveniment de caritate la care participă și Eda cu fetele. Sekan merge și el cu colegii lui să ajute.
După acel eveniment, Aydan merge împreună cu Seyfi la hotelul unde este cazat Aytekin crezând că îi va face o surpriză plăcută, însă îl găsește pe soțul ei împreună cu altă femeie.

Serkan o invită pe Eda la cină și îi dă un plic în care era adresa restaurantului unde o va aștepta. Din păcate Selin schimbă adresa iar Eda merge la alt restaurant.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.