Dragostea plutește în aer Episoadele 63-66 (rezumat)

2,574

Serkan și Eda se asteptau unul pe altul la restaurante diferite.
Serkan este hotărât să fie răbdător pentru a o recâștiga pe Eda dar ea este foarte dezamăgită crezând că el nu s-a prezentat la întâlnire intenționat și nu îi spune că l-a așteptat.

Efe o convinge pe Selin să îi vândă acțiunile ei de la firmă.
Deoarece Efe va pleca în Italia, Eda vrea să își caute un alt loc de muncă dar Efe îi propune să rămână în continuare să lucreze cu partenerul lui secret și îi cere să se ocupe ea de clienții săi de acolo.

Ayfer merge acasă la Aytekin să îi ceară socoteală pentru incidentul din trecut în care și-au pierdut viața părinții Edei dar o găsește doar pe Aydan care se simțea foarte rău din cauza că înainte cu o seară și-a găsit soțul împreună cu o femeie la hotel. Ayfer îi spune că este foarte supărată pe ei fiindcă nici ea nici Serkan nu i-au spus adevărul Edei și nu vrea să îi mai vadă niciodată. Aydan își dă seama că acum nu mai are nici o șansă pentru a-i aduce pe Serkan și pe Eda împreună și se preface că nu mai poate sta acasă fiindcă nu mai vrea să îl vadă pe Aytekin.
Lui Ayfer îi pare rău pentru ea și o invită la ea acasă pentru câteva ore până își va reveni. Bucuroasă, Aydan îi spune lui Seyfi să îi pregătească valizele și împreună merg acasă la Ayfer.
Intenția ei este să stea acolo până va reuși să îi împace pe Serkan cu Eda. Lucrurile decurg bine fiindcă Serkan anunțat de Seyfi merge acasă la Ayfer și în final află că Eda a fost înainte cu o seară la restaurant să se întâlnească cu el. Serkan bănuiește că Selin a schimbat adresa restaurantului dar nu zice nimic deocamdată.
Aydan și Seyfi rămân la Eda până a doua zi.
A doua zi dimineața Serkan merge să o ia pe Eda de acasă iar în drum spre serviciu se împacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.