Dragostea plutește în aer Episoadele 73,74,75 (rezumat)

3,684

Eda nu este deloc mulțumită când o vede pe Semiha la firmă și îi spune că nu vrea să facă parte din viața ei și îi cere să plece de acolo.
Semiha îi spune Edei că ar fi bine ca de aici înainte să se obișnuiască cu ea, iar
dacă o va asculta și se va căsători cu cine vrea ea atunci va pleca de la firmă, iar dacă nu o va asculta și va vrea să rămână cu Serkan Bolat atunci îl va distruge atât pe el cât compania dar îi cere să nu îi spună lui Ayfer sau lui Serkan despre asta.

Semiha își dă seama că Balca îl place pe Serkan și se aliază cu ea pentru a o despărți pe Eda de el.

Semiha merge să discute cu Ayfer. La început ea nu vrea să o primească în casă dar Semiha o convinge că vrea să îi spună ceva important. Semiha îi spune că a venit să repare greșelile din trecut și să o ajute pe Eda. Ayfer îi cere să plece iar ea îi promite că va pleca dacă Eda îi va demonstra că nu are o relație sentimentală cu Serkan. Ayfer o asigură că nici ea nici Eda nu au nici o relație cu familia Bolat dar după puțin timp apar în vizită Aydan și Seyfi. Ayfer reușește să ascundă de Semiha că Aydan este mama lui Serkan.

Eda are din nou o discuție aprinsă cu Semiha în care o întreabă de ce a apărut în viața ei. Semiha îi spune că ea e singura ei nepoată și vrea tot ce e mai bun pentru ea. De aceea nu acceptă să lucreze pentru alții, mai ales pentru familia Bolat, dar acum atât averea ei cât jumătate din companie este a ei. Eda îi spune că nu vrea nimic de la ea iar Semiha o amenință din nou că dacă își va da seama că există vreo relație între ea și Serkan atunci îl va distruge pe el și pe familia lui. Eda nu îi spune lui Serkan despre amenințările bunicii ei.

A doua zi urma să fie Anul Nou iar Engin îi spune lui Piril că aceasta ar fi o ocazie ideală pentru ca părinții lor să se cunoască, însă Piril îi spune că de fapt ea și părinții ei nu se caută de mulți ani fiindcă sunt foarte dificili și se ceartă mereu dar nu a avut niciodată curajul să îi spună adevărul. Engin îi spune că el o iubește mult și îi propune să se căsătorească doar ei singuri ceea ce și fac, iar martori sunt Erdem cu Leyla.
De Revelion, Serkan organizează o petrecere la companie.
Balca îl sună pe Serkan și îl minte că în casa ei crede că este un hoț. Se preface că este foarte speriată și îl roagă să meargă la ea acasă, sperând că în felul acesta îl va convinge să rămână și să petreacă revelionul împreună.
Înainte de asta ea face mare dezordine în casă în așa fel încât să se creadă că cineva a căutat ceva. Din cauza ei, Serkan întârzie la petrecere.
Semiha află că Serkan și Eda s-au împăcat și o amenință din nou pe Eda, apoi sună pe cineva. Mai târziu, Serkan ese reținut de poliție pe motiv că există o plângere împotriva lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.