Dragostea plutește în aer Episoadele 76,77,78 (rezumat) Apare un nou personaj în serial, prințul Seymen

2,857

Pentru a-l salva pe Serkan, Eda îi promite lui Semiha că se va despărți de el.
Eda încearcă să stea departe de Serkan iar el nu înțelege de ce îl evită.

Alexander îi face o vizită lui Ayfer la florărie. Aydan apare si ea chiar în momentul acela.
A doua zi, Alexander îi trimite o invitație lui Ayfer in care o invită la restaurantul său pentru a sărbători prietenia lor, însă îi trimite și lui Aydan aceeași invitație. Amândouă se pregătesc emoționate pentru cină, fără să știe una de cealaltă. Când se întâlnesc acolo sunt foarte surprinse iar mai târziu își dau seama că au cumpărat același cadou.
Atât Ayfer cât Aydan se prefac că nu sunt deranjate de situație, dar în realitate amândouă îl plac pe Alexander și fiecare și-ar fi dorit să fie aleasa.
Alexander le face complimente în timp ce gătește pentru ele.

Semiha aduce la companie pe prințul Seymen. Seymen îi invită pe Serkan, Semiha și Eda la el acasă la cină. Semiha o avertizează pe Eda să se despartă de Serkan în acea seară, altfel își va duce la capăt amenințările.
În timp ce Semiha și Seymen discută deoparte, Eda îi spune lui Serkan că vrea să se despartă de el. Serkan îi spune că își dă seama că bunica ei vrea să îi despartă iar ea recunoaște și îi zice că bunica ei are dreptate că oricât ar încerca nu va putea uita trecutul și de aceea nu vor putea fi împreună niciodată. Serkan îi spune că va face cum vrea ea și pleacă supărat.

După ce Eda pleacă, Seymen privește o fotografie în care este o femeie pe care el o numește Esma și îi spune că în sfârșit s-au reunit și nu se vor mai despărți. Femeia din fotografie seamănă perfect cu Eda.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.