Dragostea plutește în aer Episoadele 79,80,81 (rezumat)

2,690

Semiha vrea ca Eda să se căsătorească cu Seymen.
Eda se preface în fața bunicii ei că s-a despărțit definitiv de Serkan și că este de acord cu tot ce îi cere ea.
Eda îi spune că ar vrea să petreacă mai mult timp împreună și merge acasă la Semiha încercând să găsească ceva care să fie împotriva ei dar nu reușește să găsească nimic.

Tahir o place pe Melo și îi cere lui Erdem să îi spună totul despre ea, în schimb Erdem îi cere să îl ajute să o recâștige pe Fifi.
Melo își dă seama că Leyla îl place pe Tahir și îi promite că o va ajuta să îl câștige dacă o va ajuta să găsească ceva împotriva lui Erdem pentru a fi concediat.

Semiha se aliază cu Balca pentru a-i ține pe Serkan și pe Eda la distanță.
Balca îl convinge pe Serkan să meargă împreună la un restaurant pentru o cină de afaceri.
Semiha o duce pe Eda la același restaurant și îl invită și pe Seymen.
Balca află că Serkan este alergic la căpșuni, iar când el lipsește de la masă, îi toarnă suc de căpșuni în cocktail. După ce bea din cocktail, Serkan se simte rău iar Balca îl duce la spital iar apoi îl duce acasă. Eda vede de la masa alăturată că Serkan nu se simte bine și se îngrijorează pentru el. Mai târziu Balca o anunță pe Semiha că este acasă la Serkan, iar Semiha găsește o scuză și o trimite pe Eda acasă la el.
Balca văzând că Serkan a adormit din cauza medicamentelor, se îmbracă cu una din cămășile lui și o întâmpină pe Eda. Eda își dă seama imediat de intențiile ei și o scoate afară din casă apoi merge în camera lui Serkan și îl trezește. După o ceartă ei se împacă și rămân împreună peste noapte. Dimineața Eda pleacă înainte ca el să se trezească.
Eda află că în acea seară Serkan va merge la Paris pentru afaceri. Ea urcă în avion fără ca el să știe și îi face o mare surpriză.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.