Dragostea plutește în aer Episoadele 82,83,84 (rezumat)

3,210

În timp ce Serkan și Eda plănuiau ce vor face la Paris, Engin îl sună pe Serkan și îi spune că Piril a fost răpită. Serkan și Eda se întorc la companie. Piril se întoarce mai târziu și le spune că tatăl ei, Aziz, a vrut să îi vorbească și că vrea neapărat să îl cunoască pe Engin.
Ea le explică că tatăl ei era o persoană care în trecut se ocupa de afaceri întunecate și de aceea nu le-a povestit niciodată de el.
Mai târziu Engin este răpit de Aziz și după ce reușește să treacă cu greu testele socrului său, este acceptat ca ginere.

Serkan și Eda o anunță pe Semiha că au decis să se căsătorească. Semiha îi spune Edei că a făcut o mare greșeală că nu a ascultat-o iar Eda îi spune că ar trebui să se obișnuiască cu ideea că ea și Serkan vor fi împreună și orice ar face nu îi va putea despărți.
Văzând că nu a reușit să o despartă pe Eda de Serkan, Semiha schimbă strategia și încearcă să le convingă pe Aydan și pe Ayfer să nu accepte ca ei să se căsătorească. La început ele se opun căsătoriei dar cu ajutorul lui Alexander, Eda și Serkan le conving să accepte.

Următoarea seară, Aydan merge împreună cu Serkan și cu Seyfi să o ceară pe Eda.
Semiha află ce se întâmplă și se preface că acceptă ca ei să se căsătorească dar pune la cale un plan pentru a-i despărți.
Ea le spune că acceptă cu condiția ca ei să respecte tradiția.
A doua seară la petrecere,
Eda este răpită de oamenii lui Seymen.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.