Dragostea plutește în aer Episoadele 85,86,87 (rezumat) Avionul lui Serkan se prăbușește

2,361

Eda este răpită de oamenii lui Seymen dar Serkan reușește să o salveze.
Când află că Seymen era implicat, Semiha îl sună la telefon și are o discuție foarte aprinsă cu el.

Aydan și Ayfer sunt foarte tensionate fiindcă au doar trei zile la dispoziție pentru a organiza nunta dar până la urmă reușesc să se înțeleagă și totul iese bine.

La companie, atât Eda cât Serkan aud o parte din convorbirea telefonică a celuilalt și înțeleg greșit că celălalt a luat în grabă decizia de a se căsători. Amândoi sunt supărați și se evită toată ziua.
A doua zi, Engin propune ca băieții să meargă într-o stațiune departe de Istanbul pentru petrecerea de burlac.
Fetele fac o petrecere acasă dar mai târziu merg să vadă ce fac băieții.
Serkan și Eda discută și se împacă iar a doua zi se întorc acasă fericiți.
În ziua nunții, Eda primește o scrisoare de la Semiha în care se scuză că nu poate participa la nuntă dar îi trimite un dar, acțiunile sale de la companie.
La birou, Engin și Ferit găsesc un plic care trebuia să ajungă la Serkan urgent dar care din neatenția lui Erdem fusese rătăcit în urmă cu trei zile. Serkan trebuia să plece în acea zi în Italia pentru a semna un document important.
Serkan pleacă în Italia cu avionul lui privat și îi promite Edei că se va întoarce până la ora la care va începe ceremonia.
În timp ce Eda îl așteaptă, apare o știre la televizor în care este anunțată dispariția avionului lui Serkan și se presupune că avionul s-ar fi prăbușit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.