Dragostea plutește în aer Episoadele 88,89,90 (rezumat) Serkan nu își amintește de Eda

2,488

După ce avionul lui Serkan s-a prăbușit, Serkan nu a fost găsit.
Chiar dacă au trecut două luni de la dispariția lui, atât Eda cât Aydan îl așteaptă în fiecare zi să se întoarcă.
Deniz, un prieten din copilărie al Edei, are mai mulți prieteni care locuiesc în acea zonă din Italia unde avionul lui Serkan s-a prăbușit iar de atunci îl caută zi și noapte dar fără nici un rezultat.

Fifi pleacă pentru serviciu la Londra.

După accident, Serkan și-a pierdut memoria iar un pescar care l-a găsit l-a dus la casa lui de la țară și l-a îngrijit. Când s-a trezit, Serkan și-a amintit de Selin și a sunat-o. Selin l-a dus la spital, iar medicii i-au spus că are pierderi de memorie și nu își amintește nimic ce s-a petrecut în viața lui în ultimul an. De aceea el își amintește că Selin era iubita lui.
Uneori el își amintea chipul Edei dar Selin l-a făcut să creadă că Eda era o persoană rea care a făcut tot posibilul să îi despartă.

Într-o dimineață Serkan se întoarce la companie împreună cu Selin.
Eda rămâne șocată când el îi spune că nu își amintește de ea și că Selin este iubita lui. Eda încearcă cu disperare să îi amintească de trecutul lor dar degeaba.

Selin rămâne să lucreze la companie. Eda îi reproșează că din cauza ei Serkan susține că nu o cunoaște și este sigură că într-o zi el își va aminti adevărul.

Ayfer și Alexander sunt împreună de două săptămâni. Alexander vrea să spună tuturor despre relația lor dar Ayfer vrea să mai aștepte din cauza ultimelor întâmplări din viața Edei și îi promite că atunci când se vor liniști lucrurile le va spune fetelor.

Eda este dezamăgită când află că Aydan știa că Serkan trăiește.
Aydan organizează o petrecere pentru a sărbători întoarcerea lui Serkan și invită angajații companiei. Eda încearcă din nou să îi amintească lui Serkan despre trecutul lor și îl sărută. Asta îl enervează pe Serkan și în fața tuturor o cere în căsătorie pe Selin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.