Dragostea plutește în aer Episoadele 91,92,93 (rezumat) Eda anunță căsătoria ei cu Deniz

2,390

A doua zi după petrecere Eda îi returnează inelul de logodnă lui Serkan.
La companie, Eda îi spune lui Melo că a decis să meargă acasă la Serkan să își ia lucrurile. Selin aude discuția lor și trimite imediat pe cineva acolo să împacheteze lucrurile Edei. Când ajunge Eda și își vede lucrurile împachetate se enervează crezând că este vina lui Serkan. Fiind obosită se întinde pe pat și adoarme.
Engin încearcă să îl ajute pe Serkan să își amintească lucruri din trecut și îi spune că ar fi bine să înceapă cu noua lui casă. Engin îi dă adresa casei dar Serkan nu știa că acea casă a cumpărat-o când era cu Eda. Când ajunge acasă Serkan o găsește pe Eda dormind în patul lui. După ce ea se trezește are loc o ceartă între ei iar Eda pleacă spunând-ui că îl urăște iar el îi zice că sentimentul este reciproc.

Deniz îi propune Edei să meargă în vacanță pentru câteva zile undeva la munte departe de Istanbul.
Ferit și Ceren a căror relație s-a deteriorat de când a sosit Selin, merg și ei în vacanță dar acolo se despart.
Aydan află de această vacanță și vrând să îi împace pe Serkan și pe Eda, îl convinge pe Serkan să meargă și el.
El acceptă și merge împreună cu Selin.
Când se întorc din vacanță, apare o știre în ziar despre Serkan și Eda că s-au despărțit și că el este din nou împreună cu Selin. Când Serkan o întreabă pe Selin dacă e responsabilă de acea știre ea nu recunoaște.

Alexander vrea să petreacă o seară romantică cu Ayfer și trimite un mesaj de pe telefon în care o invită la cină. Din greșeală el trimite mesajul lui Aydan. Foarte entuziasmată, Aydan merge la întâlnire. Din politețe Alexander nu îi spune nimic și iau cina împreună.
A doua zi urmează un eveniment important la companie. Eda va face o prezentare. Printre invitați se află și prietenii ei printre care și Deniz.
Piril îi spune lui Engin că este însărcinată iar el fericit le spune vestea invitaților.
Alexander și Ayfer o anunță pe Aydan că sunt împreună de ceva timp.

În speranța că Serkan își va aminti de ea, Eda se îmbracă cu rochia galbenă pe care a purtat-o la logodna ei cu Serkan. Când își dă seama că el nu o recunoaște, Eda le spune tuturor că Deniz a cerut-o în căsătorie și că a acceptat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.