Dragostea plutește în aer Episoadele 94,95,96 (rezumat)

2,233

După ce Eda a anunțat căsătoria ei cu Deniz, Ayfer este îngrijorată pentru ea fiindcă știa cât de mult îl iubea pe Serkan, dar Eda îi spune să stea liniștită fiindcă totul a fost un joc pentru a-l readuce pe Serkan în viața ei.

Ceren îl iubește pe Deniz și începe să fie geloasă pe Eda și să îi poarte ranchiună.

Erdem și Leyla încearcă să se ajute reciproc pentru a nu fi singuri de ziua îndrăgostiților. Ei îi contactează pe toți cunoscuții lor dar nu găsesc pe nimeni.

Alexander o invită pe Ayfer să plece împreună în vacanță. Ayfer nu știe cum să îi explice Edei situația, dar Eda îi spune să stea liniștită fiindcă ea știa de ceva timp că se întâlnește cu Alexander și că este fericită pentru ea.

Selin aude o discuție dintre Melo și Ceren și află că cererea în căsătorie a lui Deniz a fost doar un joc pentru ca Eda să îl recâștige pe Serkan.
Selin pune la cale un plan și îi invită pe Eda și pe Deniz pe barca lui Serkan.
Melo speră că dacă Serkan și Eda vor rămâne singuri se vor împăca și încearcă să o împiedice pe Selin să ajungă la întâlnire, iar pe Deniz îl anunță să găsească un motiv să nu meargă.
De la început, Deniz se preface că este de acord cu jocul Edei, însă el este îndrăgostit de Eda și speră ca Serkan să nu își amintească de ea.
De aceea, Deniz se aliază cu Selin pentru a-i despărți.

Engin și Piril organizează o petrecere pentru copilul care se va naște.
La petrecere, Deniz îi aduce Edei invitațiile lor de nuntă și o pune în fața faptului împlinit.
El o întreabă în fața tuturor dacă este prea devreme data nunții pentru ea, dar Eda îi surprinde pe toți și îi spune că vrea să schimbe mai devreme cu o lună data pe care el a ales-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.