Dragostea plutește în aer Episoadele 97,98,99 (rezumat)

2,529

A doua zi dimineața, Eda regretă că i-a zis lui Deniz să schimbe data de pe invitațiile de nuntă și merge la cafenea să vorbească cu el.
Înainte să sosească Eda, Selin venise la Deniz și amândoi au făcut un plan pentru a-i ține pe Serkan și pe Eda la distanță.
Selin îl angajează pe Deniz la firmă astfel încât să fie mai mult timp cu Eda. Serkan devine gelos.

În timpul liber Eda și Serkan se întâlnesc la o cafenea din oraș unde mergeau când erau împreună. Serkan nu își amintește acel loc dar când Eda îi spune că a închiriat o masă acolo, își dă seama că a fost un loc special pentru el.

Alex este împreună cu Ayfer dar o minte pe Aydan că s-a despărțit de Ayfer și se întâlnește în secret și cu ea. Într-o seară amândouă se întâlnesc la restaurantul lui vrând să îi facă o surpriză dar îl găsesc împreună cu fosta lui iubită. Aydan vrea să facă un scandal dar Ayfer îi spune să aibă răbdare că se vor răzbuna pe el. Ele așteaptă deoparte fără ca el să le vadă dar în momentul când Alex trece pe lângă ele, Aydan îl lovește în cap cu o sticlă. Ele cred că a murit și speriate îl târăsc în baie pentru a-l ascunde. Mai târziu când se întorc acolo sunt șocate să vadă că Alex a dispărut.

La companie, un client nemulțumit a vrut să se retragă, dar Eda l-a convins și a acceptat ca ea să refacă proiectul. Clientul le spune că ar vrea să găzduiască întreaga echipă în hotelul său.
Selin șterge din calculator proiectul pregătit de Eda.
Eda rămâne șocată când vede că lipsește proiectul. Mai era o oră până la prezentare iar colegii ei erau la hotel și o așteptau. Ea își sună clientul și obține o amânare pe motiv că au fost ceva probleme tehnice.
Serkan află de la Leyla de situație și fără să știe Selin unde merge, se întoarce la birou și o ajută pe Eda. Ei fac împreună prezentarea iar clientul este mulțumit.
Eda îi mulțumește lui Serkan și îl îmbrățișează. De acolo pleacă împreună la hotel. Selin este foarte supărată când îi vede împreună mai ales că era ziua ei de naștere iar Serkan nu și-a amintit.
Deniz îi spune lui Serkan că este ziua de naștere a lui Selin și că ea așteaptă ca el să îi facă o surpriză. Serkan pregătește o petrecere iar Selin este foarte fericită. Văzând-ui atât de fericiți, Eda pleacă afară. La un moment dat își dă seama că și-a pierdut colierul și începe să îl caute dar fiind noapte se rătăcește. Melo vede că Eda a dispărut și îi anunță pe ceilalți și pleacă cu toții să o caute. Eda a alunecat pe zăpadă și și-a luxat piciorul. Serkan o găsește și o ia în brațe și o duce la o cabană din apropiere. Mai târziu Selin și Deniz ajung la cabană și îi găsesc pe Eda și pe Serkan dormind îmbrățișați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.