Dulce răzbunare episoadele 19,20,21 (rezumat)

892

Ceyda îi spune lui Sinan că îl iubește în fața tuturor de la restaurant și îl cere în căsătorie. Sinan nu vrea să o refuze public așa cum a făcut Pelin cu el în trecut și îi spune că are nevoie de timp să se gândească.
Între timp, Meliha îi spune lui Pelin să plece din viața lui Sinan.
Pelin și Sinan se întâlnesc mai târziu și vor să vorbească despre lucrurile care s-au întâmplat. Chiar în acel moment, Ceyda apare și îi spune lui Pelin că l-a cerut în căsătorie pe Sinan.
Mai târziu, Sinan merge acasă la Pelin să își ceară scuze pentru că nu i-a spus. I-a pregătit desertul a cărei rețetă au descoperit-o împreună și i-a compus o poezie.
În zilele următoare Pelin îi spune că nu a mâncat desertul și că nu a văzut poezia. Sinan nu înțelege ce s-a întâmplat cu Pelin, de ce s-a distanțat de el.

Riza se mută în casa lui Pelin spunând că va divorța de Suheyla dar nu trece mult timp și Suheyla se mută și ea acolo.
Simay se ceartă cu soțul ei. A doua zi este aniversarea căsătoriei lor iar Başak și Pelin organizează o petrecere surpriză la restaurantul lui Sinan pentru a-i împăca.

Sinan o invită pe Pelin la cinema. Pelin este de acord, dar o cheamă și pe Ceyda fără ca el să știe. După ce ajung acolo, ea găsește un pretext pentru a pleca. Îi lasă singuri dar totuși rămâne în sală în spatele lor pentru ca să vadă ce fac.

La aniversarea lui Simay și Hakan, Sinan dansează cu Pelin.
Ceyda îl sună pe Tolga și îi spune că Pelin este acolo.
Pelin îi spune lui Sinan că a mințit când i-a spus că nu a citit poezia. Chiar atunci apare Tolga beat și face scandal. Sinan îl lovește pe Tolga.
După petrecere, Pelin merge acasă la Sinan ca să îi spună că și ea îl iubește.
Între timp, Ceyda s-a îmbătat și a mers și ea acasă la Sinan. În timp ce el îi pregătea o cafea, ea a adormit pe canapea.
Când ajunge Pelin și bate la ușă, Ceyda se trezește și merge să deschidă dar o vede pe vizor și îmbracă o cămașă de-a lui Sinan ca să o facă să creadă că au petrecut seara împreună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.