Dulce răzbunare episoadele 22,23,24 (rezumat)

891

Pelin merge la Sinan și vrea să îi mărturisească sentimentele dar o găsește pe Ceyda acasă la el îmbracată în cămașa lui. Pelin crede că sunt împreună și pleacă supărată. Pe de altă parte se gândește că este mai bine așa pentru că și-a dorit să se îndepărteze de el după ce i-a promis lui Meliha că nu îl va mai răni dar se gândește și că Sinan încă se răzbună pe ea și de aceea este cu Ceyda.
Sinan nu bănuiește nimic când iese din baie și o găsește pe Ceyda dormind pe canapea.

A doua zi, Sinan o invită pe Pelin în oraș dar ea îl refuză. El nu înțelege ce se petrece și se gândește că poate s-a împăcat cu Tolga. Mai târziu se întâlnesc întâmplător pe faleză și se ceartă.
Tolga reușește să o convingă pe Pelin să meargă cu el la restaurant spunându-i că vrea să discute ceva despre familia lui.
Sinan merge cu Ceyda la același restaurant și îi vede împreună.
Tocmai când el vrea să îi spună lui Ceyda răspunsul la cererea în căsătorie, îl sună mama lui și trebuie să plece.

Bulent dovedește că Berkay le-a sabotat afacerea cu catering în urmă cu câteva episoade. El și Sinan bănuiesc că Ceyda l-a pus să facă asta pentru ca să piardă afacerea și să fie nevoiți să accepte parteneriatul cu ea.
Ceyda era pregătită pentru asta și și-a luat măsuri. Berkay recunoaște că el i-a trădat însă îi convinge că Ceyda nu a avut nici o legătură.

Ruzgar s-a întors în Istanbul.
În urma unor neînțelegeri, Ceyda crede că ea și Sinan vor face logodna în acea seară.
Se duce la Pelin și îi spune ca să îi facă în ciudă iar atunci Pelin se hotărăște să îi arate lui Sinan ce fel de persoană este Ceyda și să îl scape de ea.
Îl găsește pe Berkay și îl face să recunoască faptul că Ceyda l-a plătit ca să le distrugă afacerea cu catering, îl înregistrează iar seara merge acasă la Sinan să îi spună.
Ceyda merge și ea acolo pregătită pentru logodnă.
Când Pelin le dă înregistrarea lui Sinan și familiei lui, Sinan îi spune lui Ceyda că nu vrea să o mai vadă niciodată dar ea îi zice că nu renunță la acțiunile ei de la restaurant. Atunci Sinan îi spune să păstreze restaurantul pentru că el va pleca din oraș.
Pelin îl ia de braț pe Sinan și îi spune să nu plece.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.