Dulce răzbunare episoadele 28,29,30 (rezumat)

1,317

În episodul anterior, Ruzgar i-a spus lui Sinan că bunicul ei este bolnav și că mama ei l-a mințit că se vor căsători. Îi cere să se prefacă că sunt un cuplu iar Sinan acceptă fără ezitare dar o roagă să nu spună nimănui.
Pelin îi vede când se îmbrățișează și din nou se îndepărtează de Sinan.
Sinan își dă seama că este geloasă și pe parcursul episodului îi spune de mai multe ori că nu este nimic între el și Ruzgar. Au câteva momente romantice, dar de fiecare dată sunt întrerupți.

Başak crede că a fost cerută în căsătorie de Bülent și este tare fericită. Când începe să facă planuri de viitor, Bülent leșină.
Planul lui Zübeyir funcționează și părinții lui Pelin se împacă.
Ruzgar merge în vizită la bunicul ei împreună cu Sinan.
Mai târziu, Ruzgar află că Pelin i-a urmărit și îl sfătuiește pe Sinan să se îndepărteze de ea dar Sinan îi spune că el se îndrăgostește din nou de Pelin. Ruzgar îi spune că face o mare greșeală și că îl va răni din nou dar el îi dă de înțeles că nu renunță la Pelin și nu va permite nimănui să intervină între ei.
Atunci Ruzgar îi spune că nu mai vrea să stea cu el și să vadă cum este rănit și merge la hotel.

Bulent vrea să-i spună lui Başak că cererea în căsătorie a fost o neînțelegere dar ea este atât de entuziasmată încât nu îl lasă să vorbească și până la urmă el sfârșește propunând să facă nunta cât mai curând.
După aceea îi cumpără un inel de logodnă și vrea să o ceară în căsătorie cu adevărat și să își îndrepte greșeala însă fiica lui Simay îi spune lui Bașak că Bulent se căsătorește forțat cu ea. Başak se supără foarte tare pe el pentru că nu i-a spus că a înțeles greșit. Ceyda filmează cearta lor.

Sinan și Pelin plănuiesc să petreacă o seară romantică acasă la el însă chiar înainte ca Pelin să sosească, Sinan trebuie să plece în grabă cu Ruzgar să-l oprească pe bunicul ei care se află în drum spre Meliha.
Când sosește Pelin, nu găsește pe nimeni acasă. Vecinul lui Sinan îi spune că el tocmai a plecat la Meliha împreună cu Ruzgar.
Ruzgar și Sinan ajung chiar la timp pentru a-l împiedica pe bunicul ei să vorbească cu Meliha.
Pelin merge după ei și se ceartă cu Sinan pentru că a lăsat-o baltă pentru Rüzgar. Îi cere să aleagă între ele două fiindcă e sigură că Ruzgar are sentimente pentru el.
Sinan îi spune să nu îi ceară așa ceva și se despart supărați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.