Dulce răzbunare episoadele 37,38,39 (rezumat)

883

Sinan o sfătuiește pe Rüzgar, care spune că este îndrăgostită de cineva, să lupte pentru dragostea ei.
În timp ce îl așteaptă pe Sinan, Pelin vede certificatul de căsătorie al lui Rüzgar și vrea să-l deschidă însă nu reușește pentru că apare Sinan.

Bunicul lui Ruzgar îi spune tatălui lui Pelin că Sinan e căsătorit.
Riza se gândește că Pelin nu știe și de la supărare se simte rău și ajunge la spital.

Sinan participă la o competiție culinară în alt oraș iar Pelin îl însoțește.
La competiție participă și rivalul lui Sinan, Kerem.
Sinan și Pelin se cazează la hotel iar seara, după ce participă la o petrecere, se retrag în camerele lor dar se gândesc mereu unul la altul.
Pelin primește un buchet de flori alături de un bilet în care i se spune că este așteptată afară. Crezând că florile sunt de la Sinan, Pelin coboară și îl întâlnește pe Kerem acolo. El i-a trimis florile.
Sinan este șocat când o vede pe Pelin alături de dușmanul lui.
Pelin îi spune să decidă ce înseamnă ea pentru el. Mai întâi se despart supărați dar apoi se întâlnesc pe holul hotelului și are loc sărutul așteptat.
Cei doi petrec noaptea împreună pe plajă până dimineață.
Apoi se pregătesc pentru competiție.

Din cauza lui Ceyda, Meliha este pe cale să își piardă casa. Nu îl poate contacta pe Sinan și apelează la Ruzgar. Ceyda se duce la ea și îi spune că îi va cumpăra ea casa.
Riza află unde sunt Sinan și Pelin și merge acolo.

Bülent și Bașak s-au despărțit după ce au ajuns la concluzia că nu se potrivesc și s-au hotărât să se întâlnească cu alte persoane.
Hakan și Simay le-au aranjat întâlniri pe nevăzute, pentru Başak au găsit un tip sofisticat cum își dorește ea iar pentru Bülent o femeie mai liniștită. Partenerii lor sunt plictisitori iar întâlnirile dezastruoase îi fac să își dea seama că nu vor pe altcineva și se împacă din nou.

Sinan câștigă competiția.
Suheyla îi spune lui Meliha că Sinan este căsătorit și că o înșeală pe Pelin. Meliha nu știe nimic și o întreabă pe Rüzgar ce se petrece.
În timp ce Sinan vrea să îi spună lui Pelin despre căsătoria falsă cu Ruzgar, apare tatăl lui Pelin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.