Fiica ambasadorului episodul 1 (rezumat)

2,814

Sancar, fiul unui muncitor agricol sărac, se îndrăgostește de Nare, fiica ambasadorului, care se află în vacanță în Bodrum.
Cei doi tineri se iubesc cu pasiune ani de zile și depășesc toate obstacolele și distanța dintre ei.
Când în sfârșit se căsătoresc pe ascuns, în noaptea nunții, el o acuză că l-a înșelat. Nare îi spune că a fost abuzată de Akin dar el nu crede și o alungă.
Din acea noapte, Nare dispare fără urmă iar povestea lor de iubire ajunge o legendă în regiune. Unii spun că s-a aruncat de pe stâncă, alții spun că l-a părăsit și a plecat în Europa.
Nare se întoarce 9 ani mai târziu, într-o altă noapte de nuntă, când Sancar care nu a uitat-o niciodată, se recăsătorește cu Menekse, o femeie pe care nu o iubește.

Nare l-a înjunghiat pe Akin care a vrut să o abuzeze din nou și s-a întors în Tucia să o lase pe fiica ei Melek la Sancar.
El o alungă din nou.
Gediz, prietenul lui Sancar, a întâlnit-o pe Nare în avion și s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. El îi vine în ajutor și o adăpostește acasă la el, lucru care îl înfurie pe Sancar.
Gediz găsește scris în agenda lui Nare că după ce i-o încredințează pe Melek tatălui ei, se va sinucide. El încearcă să vorbească cu ea și să o ajute.

Următoarea zi dimineața, Sancar merge la Nare și îi spune că vrea să facă un test ADN.
Mai târziu în acea zi primește rezultatul pozitiv iar Nare i-o încredințează pe Melek fără să îi dea un motiv după care pleacă.
Melek care știe că Nare este forțată să o părăsească, acceptă să rămână acolo.

Nare merge apoi să se arunce de pe stâncă în apropiere de cabană, locul unde Sancar a alungat-o în noaptea nunții.
Între timp, tatăl lui Nare îl găsește pe Akin și vede ce s-a întâmplat pe înregistrarea camerelor de supraveghere.
Cu ani în urmă, nici el nu a crezut-o pe Nare când a spus că Akin a abuzat-o.
El îl duce pe Akin la spital apoi îl sună pe Gediz și îl roagă să o găsească pe Nare fiindcă bănuiește că se va sinucide.
Gediz o caută pe Nare acasă la Sancar fiindcă nu știa că a plecat.
Îi spune lui Sancar că vrea să se sinucidă și pornesc în căutarea ei la cabană.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.