Fiica ambasadorului episodul 10 (rezumat)

13,470

Sancar îi ia telefonul lui Nare ca să vadă ce video le-a arătat lui Gediz și lui Muge. Din fericire, Nare a apucat să șteargă înregistrarea și îi arată alta în care Akin îi povestește lui Guven cum a folosit-o pe Muge pentru a afla informații despre Sancar.
Nare și-a dorit întotdeauna ca Sancar să afle adevărul și să regrete că nu a crezut-o dar acum nu mai vrea asta fiindcă se teme că îl va ucide pe Akin.

Sancar o întreabă apoi pe Nare de ce a fugit din Muntenegru din cauza lui Akin dar ea îi spune să nu o mai întrebe pentru că oricum nu o va crede.
El îi zice că nu va renunța până va afla tot adevărul.
Akin angajează un detectiv să o găsească pe Nare și el se întoarce în Muntenegru și se interesează cine sunt prietenii care ar putea să o ajute.

Isabel se întoarce în Elveția. Ea lucrează la spitalul unde a fost internată Nare și acolo s-au împrietenit.
Sancar o aude pe Nare vorbind la telefon cu ea și începe să se intereseze cine este.

Elvan și Zehra îi spun lui Nare că Yahya îl ajută pe Necdet să iasă din închisoare.
Nare pleacă repede spre casă și face un atac de panică fiindcă își amintește de Akin. Sancar merge după ea și o ajută să se liniștească. Îi promite că nu va permite nimănui să îi facă rău dar Nare îi spune că ea se va descurca singură la fel cum a făcut-o întotdeauna.
Când află că Yahya îl scoate pe Necdet ca să nu spună că Halise l-a instigat să angajeze oameni să o atace, îi spune că ea va depune mărturie împotriva mamei lui și îl întreabă dacă o va susține fiindcă el este martor.
Sancar nu îi dă un răspuns și merge și le cere socoteală lui Yahya și lui Halise apoi le spune că el va fi martorul lui Nare la proces.
El oricum rezolvase ca Necdet să nu spună că Halise l-a instigat dar Yahya a complicat lucrurile.

Sancar îl întreabă pe Guven de ce a plecat Nare din Muntenegru. Nare îl convinsese pe Guven să-i spună că știe doar că a vrut să i-o aducă pe Melek.
Guven îi spune că va afla unde este Akin în schimbul unei sume de bani. În același timp, se înțelege și cu Nare să nu-l ajute pe Sancar să-l găsească pe Akin, dar Nare va trebui să îi ofere mai mulți bani decât Sancar.

Muge îi spune lui Nare că este geloasă pe ea și furioasă pentru că i-a spus despre Akin și a distrus totul.
Nare îi cere lui Gediz împrumut banii pe care i-a promis lui Guven. Gediz acceptă cu condiția să lucreze în continuare cu el.
În acea seară, Sancar o așteaptă până târziu și este gelos știind că este cu Gediz.
Următoarea zi, Nare, Sancar și fiica lor merg să caute împreună o casă. Sancar aranjează cu agentul imobiliar să îi ceară o sumă mică pentru chirie și restul îi va plăti el fără să știe Nare.
Halise îi cere lui Nare să nu depună plângere împotriva ei.
Nare îi spune lui Sancar că o iartă pe Halise dacă el renunță să îl mai caute pe Akin dar Sancar refuză.
Următoarea zi e procesul. Nare depune plângere împotriva lui Necdet și Halise. Sancar nu merge ca martor dar îl trimite pe Gediz în locul lui fiindcă și el a fost prezent când Necdet a recunoscut.
Elvan spune și ea că a auzit-o pe Halise când a recunoscut.
Necdet și Halise nu vor fi arestați pe perioada investigațiilor.
Yahya se desparte de Elvan.
Sancar a plecat în Elveția la Isabel să afle de la ea dacă Akin a abuzat-o pe Nare.
Căutând prin lista cu prietenii lui Nare, Akin găsește fotografia lui Isabel și își amintește că ea i-a dat telefonul ei în Barcelona. Își dă seama că l-a păcălit și pleacă și el spre Elveția.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.